|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
5.12.2007 22:19:29   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

No, pol pa nič, če nočeš čvekat. Dijo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

si še tukaj mucamaca? user posted image Jaz sem še nekaj za diplomo delala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.12.2007 22:31:56   
majas
No vse ste pobegnile spančkat..

Sladko spite... pa lepega Miklavžka...meni ni nič prinesel user posted image še šibe ne user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.12.2007 22:36:08   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

No, pol pa nič, če nočeš čvekat. Dijo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

si še tukaj mucamaca? user posted image Jaz sem še nekaj za diplomo delala user posted image

no evo vsaj zamima je tukaj user posted image vse ostale so nama pobegnile..bove kako rekle user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.12.2007 8:38:49   
viv_
Jutro!

No, naša noč OK. Miklavž je bil včerej. Zarja je samo hodila okrog piškotov in govorila "am am" user posted image

Zdej grem pa mal delat ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.12.2007 9:29:53   
max81
dobro jutro, evo mene, včeraj smo malo zapravljali, danes smo pa brez kešauser posted image , je blo treba še položnice plačat pa so šli dinarčki, madona za ne bom klela se morm odvadituser posted image

smo šli včeraj še v merkur, po svečnik, ki smo ga dobili kao za zveste kupce, pa smo bili spet glavna maskota tm,enkrat se je pr eni crklala, pol je druga prodajalka prišla mem pa še mal k drugi, pa spet nazaj k prvi po piškot, pa čokoladouser posted image ..joj če bi tole tašča vidla, bi mela spet surlo do podna , pa še mal bi lukno skopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uršika zala, pogrešamo teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdejle pa šibam hitr krompir ulupit, pa solato spucat, juho sem včeraj skuhala, otrok se pa igra, tko, da je treba izkoristit, dokler je še miruser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.12.2007 12:24:35   
Zamima
KRFJOLA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.12.2007 13:22:59   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

KRFJOLA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.12.2007 13:36:14   
Aja1
CVETAČKA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.12.2007 13:50:37   
max81
oooo nekdo praznujeuser posted image user posted image , vse naj naj, pa da se ti izpolnijo vse skrite in manj skrite želje, ter, da boš zadovoljna s službo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.12.2007 13:51:21   
max81
o Aja1 si že zaključila s šihtom

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.12.2007 14:06:56   
Nogavica
Vse najboljše in najlepše krfjolca user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.12.2007 16:26:56   
Zamima
Pa sem kupila darilce za mentorco user posted image Unikatno skledico (ročno delo) pa merci čokoladice user posted image .
Mislite, da bo dovolj kul? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.12.2007 16:59:38   
Nogavica
Po mojem bo to čisto o.k., Zamima.

Jaz pa čakam, da se gospodičnica zbudi, ker mi je že malo dolgčas. Kako hecno - ko bedi nekaj ur, sem čisto iztrošena in že komaj čakam, da gre spat, ko pa spi dve uri ali več (tako kt zdaj), mi pa že nekaj manjka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.12.2007 18:26:52   
max81
evo mi smo pojedl, kosilo-večerjauser posted image , zdejle sem pa sama, ker sta šla k mami po miklavža...o paše bit mal sam, sicer sem pa ful utrujena in sem zdejle vrgla noge na kavčuser posted image , pa cel dan že čajčka pijem sem učeri kupla vrček za čajuser posted image

a se bo kej čvekal????????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.12.2007 18:31:56   
krfjolca
Wiiiii user posted image , sem pa mislila, da se nobena ne bo spomnila name user posted image  user posted image

Hvala za čestitke.

In pardon za neprisotnost na forumu, imam čisto preveč dela sama s sabo. Ne vem niti, kje se me glava drži, ker je čisto preveč informacij naenkrat user posted image . Delam šele en teden, pa že nosim cele vreče papirja domov ... user posted image

Sicer pa, Ircica, kaj se sploh pritožuješ, to je pa ja en izi job. V službi si do 1h, 2h, pa še počitnice imaš. Dddddddoooh! user posted image
user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.12.2007 18:38:14   
krfjolca
Aja, še poročilo. Miklavž je prinesel tu mač stvari. Od naju je dobil 3 knjigice (1 sem kupila bolj za svojo dušo, ker mi je bila tako lepa, in zdaj čaka na visoki polici, dokler ne bo toliko star, da bo vedel, da je treba s knjigami lepo delat), od mojihdveh pižamo, knjigo, kapo in šal ter nekaj sladkarije, od možekovih pa nekaj plastičnih živali (ki jih obožuje in ima že celo zbirko), lesene kocke in leseno škatlo za vstavljanje likov, pa še en policijski avto.
Jaz sem pa dobila ful lepo Beti pižamo, komplet spodnjega perila v istem vzorcu, en pregrešno drag parfum in eno čudovito skledo za sadje od Rogaške, ki se je razletela na tleh takoj, ko sva jo prinesla domov. Krivec je jasno moj dragi, zato ne govorim z njim že od sinoči user posted image .

Poleg tega nič ne spimo, ker mulcu prihajata na plano obe spodnji štirki.
Ampak, bo že user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.12.2007 19:39:33   
ircica
Vse najboljše, krfjolca!!!

Vidim, da te je službena realnost že ugriznila v rit (kolikor je pač jeuser posted image ).

Kostja že spi, juhej, juhej. Odločil se je, da ne bo več sprejel moje kuhinje. Na poti iz vrtca smo šli z babico na tortico v Pohorsko kavarno (veliko parkiriščeuser posted image ). Mali je pogoltnil večji del tortice, potem pa do večera nič. Še pred spanjem se je samo podojil in konec. Že drugi dan, ko doma ne poje nič pametnega. Bo že preživel, saj zna reči am-am. Ampak hudo mi je, ker je padel v tisto kategorijo otrok, ki edini spodobni obrok dobijo v vrtcu.

Služba pa... khm khm. Od 7.30 do 14.30 že, ampak v teh urah razgovorov, konfliktov, papirjev, potrdil, odločb, priprav, sklepov, jeznih učiteljev, frustruranih najstnikov itd. da dol padeš. Aja, celo nekaj učenja včasih.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.12.2007 19:42:18   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Služba pa... khm khm. Od 7.30 do 14.30 že, ampak v teh urah razgovorov, konfliktov, papirjev, potrdil, odločb, priprav, sklepov, jeznih učiteljev, frustruranih najstnikov itd. da dol padeš. Aja, celo nekaj učenja včasih.

Vem ;)
Imam eno učiteljico že doma. In kar pike dobim, ko slišim koga reči, da učitelji itak nič ne delajo. Jaz sem samo pripravnik, nimam nobenih zadolžitev, nobene odgovornosti, pa sem še vedno zasuta z delom. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.12.2007 20:03:28   
ircica
Ne, krfjolca, se bojim, da si narobe dojela zadevo. Si pripravnica, čisto sveža, spočita s porodniške, polna zanosa o čudovitem otroškem bitju, polna nenatančnih predstav o profesionalnosti učiteljev - skratka popolna za opravljanja ama čisto vsega, ka se drugim ne da. Odgovornosti nimaš, pa imej vsaj delo. In ker si delavna, ga boš vestno opravljala. In ker ga boš vestno opravljala, ti bodo zaupali še več nalog.  

Samo malo sem cinična. Samo malo, ker moja polšefica misli, da sem ji dolžna poročat in delat stvari po njenih prioritetah. In ker še kar ne najdem načina, kako bi to spremenila. Pecking order pa tako. Mi je pa všeč, ker mi učitelji vsaj 2x dnevno povejo, kako so veseli, da sem nazaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.12.2007 20:12:42   
Aja1
Čer.

Jaz o službi raje ne bom nič pisala, ker se nam obetajo nižje plače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki že zdaj niso visoke.

Neja je komaj zdaj zaspala, čeprav je bila totalno zaspana že ob 16ih.

Jaz sem misla it pa danes v vrtec delat okraske, pa jih bomo delali jutri. Pojma nimam od kje meni datum 6.12. user posted image .

Nika, tudi tebi čestitke za 13 mesecev! user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.12.2007 20:30:09   
Aja1
Danes sem Nejo peljala do zdravnika, ker tako kašlja. Je rekla, da ni nič posebnega in da bo lahko kašljala še celo zimo user posted image .
Pa daktarin ji je dala, ker ima nad ustnico že en mesec vse rdeče (od dude). Upam, da bo pomagalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.12.2007 20:31:09   
Aja1
Moj je šel v nočno (spet). Jutri gre spet na koline k stricu, v soboto in nedeljo pa dela po 12 ur (cel dan). Jupi, spet bom samohranilka user posted image  user posted image Pa še brez avta bom.  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.12.2007 20:48:20   
Aja1
Kje ste? Spet nikjer nobene user posted image . Nimam sreče.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.12.2007 20:48:32   
Zamima
jaz spet čakam, da se gospodična odloči zaspat, včasih se mi zdi, da bi ji morala napisat pisno prošnjo, če bi mogoče pa le lahko zaspala user posted image user posted image ,...

eto, vriska veselo v postelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.12.2007 20:52:48   
Aja1
Zamima, tvoja vriska, moja pa kašlja in se davi zraven user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!