natasarobi
|
ronja : Natašarobi, sploh si ne znam predstavljat, kolk je moglo bit pri tebi hudo, ko se je to dvakrat zgodilo. Ne vem, kje si zdaj, upam, da si na poti k zdravemu otročičku. Ali so ti trisomijo potrdili že pred UPN? Bil je ful šok, ker nisva pričakovala, da se lahko res ponovi v drugo (še rekli so, da se trisomija redko ponovi oz. da je skoraj nemogoče). Potem pa nekako greš čez to, čeprav me še vedno matra in občasno imam grozne dneve. Sedaj sem 'vmesnem' obdobju - krvne preiskave so bile normalne, tako, da kao nisva prenašalca kromosomske napake. Naročit se moram k g., da vidim kaj bo svetovala, razmišljam tudi o menjavi. Zanimala sem se še o dodatnih preiskavah, pa nič ne kaže, da bi se na kaj splačalo it (sem sparševala na monu, mal se moram še na Pušenjaka obrnt). Čakam pa še na ene izvide iz Golnika - tam dr.meni, da je za vse težave kriva ščitnica, čeprav večina dr. meni drugače. Tako - zaenkrat sem bolj v fazi 'iskanja', čakam, da zberem izvide in mnenja. Sicer sva se pogovarjala, da bi poiskusila v tretje, toda ne morem se odločiti a ja ali ne - po eni strani bi po drugi strani pa ne. V obeh primerih je bila trisomija potrjena šele po preiskavah ploda - po UPN. Same napake ploda so bile ogromne in ugotovljene z UZ - nepravilnosti so bile močno vidne in tudi z UZ je bilo potrjeno, da niso združljive z življenjem.
|