Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vse ok. Kakorkoli se boš odločila ti želim veliko sreče

tu. In s tem, da razmisljas, da si ti kaj kriva, si ne bos niti malo pomagala. KER NISI TI KRIVA (kriva bi bila, ce bi se drogirala, alkoholizirala,... ne pa v spletu tvojih okoliscin). S takim razmisljanjem ti je lahko samo bolj bed in si sama otezujes zivljenje. Nekako moras sprejeti, kar se je zgodilo in da je bila to velika smola, katere posledice bodo zmeraj zal s tabo. Ampak moras pocasi pustiti to za sabo in se pomiriti sama s seboj. Ti si naredila vse kar je v tvoji moci.
, sem morala mirovati, prva 2 meseca celo strogo ležati, pa mi AC potem ni povzročila SS. Celo vprašala sem, v kolikem času je lahko kaj narobe zaradi AC, pa so mi rekli, da se to ponavadi pokaže že v prvih 24 urah po samem posegu. Torej se nikar več ne obtožuj in ne krivi same sebe.
, da greva potem čimprej spet na umetno in v nove boje.
Ti kar pozitivno naprej. Moja zdajsnja nosecnost se samo za 3 t razlikuje casovno do nosecnosti z brino
dajala veliko pozitivnosti in tolažbe.Žal naša Eva čez dan običajno nič ne spi,ali pa kakih 1o-15 minut,tako da ne morem več toliko na rr,zvečer pa sem utrujena in zbita in večinoma preletim le debato decemberk.
.pa bolna sestra,ki včasih rabi varstvo za svoje otroke in ji priskočim na pomoč.Skratka,dela mi ne zmanjka,časa pa kar prevečkrat
). Jaz pa sem malo pospravila, olupila krompir za kosilo, sedaj si moram še lase pobarvat, da ne bom zgledala kot stara mama z vso sivino na glavi...Groza, kaj se mi je začelo dogajati, pomilovanja vredno glede na tisto punco izpred leta, ki se je enakovredno kosala po klancih gor in dol z večino fantov...Vsake toliko grem pobožat smučke v shrambo, pa kolesarsko čelado (kolo sem preventivno raje posodila eni, da me ne bi preveč matralo), tekaške drese...in obujem superge, da sem po sto metrih penzionistične hoje že vsa zadihana.
4 dni pred
.