|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najboljša ginekologinja 21.10.2007 20:17:13
|
|
|
|
Miška76
|
Se opravičujem, samo ta tema je bila že velikokrat napisana, pa brez zamere.. .
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 21.10.2007 20:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jordanova je bila dobra g, dokler si ni začela zmišljevat ali bo še pri nas, ali ne bo, potem ni vedla, kje bo delala, nazadnje je šla v Krko, pa je kmalu pustila in šla nazaj v porodnišnico in ambulante okolice Postojne. In takih ginekologov si jaz ne želim, da se takole igrajo sami s sabo, še najbolj pa pacientom. Zaradi teh zmišljotin sem jaz zamenjala 4 ginekologe v 1 letu in mi je presedlo. In zdaj sem pri dobrem Merlotu.
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 22.10.2007 21:33:22
|
|
|
|
kate_mario_rok
|
mogoče ampak jaz sem pred nekaj dnevi prišla in ne vem za to rubriko sorry
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 23.10.2007 10:36:41
|
|
|
|
purple
|
Zame je najboljša dr. Glušičeva.
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 15.1.2008 21:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
odpravljam se na 1. pregled v PO nameravam k dr. Jordan...malo me je strah :( upam da je res dobra pa prijazna in potrpežljiva predvsem :) na spletni strani so skoraj od vseh zdravnikov slike od dr.jordan pa je ni. a je to starejša ali mlajša zdravnica?
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 15.1.2008 21:57:03
|
|
|
|
kew kew
|
Tudi jaz dam glas Jordanovi. Super je! Je pa stara po moje okrog 40 al tam nekje.
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 16.1.2008 6:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno kje?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!