Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 20:10:26
anajmad
Moj dedc je šel ribe lovit(ni normalen,ko je tak mraz vzunaj):zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Tamal pa unga Hasota in Mujota gleda.Jst se pa RR deskam. en lp:morje:D.
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 20:16:46
anajmad
Tinka,ti si pa tok pridna,da bi te kr k seb vzela. Zmeraj nekaj pečeš in kuhaš.Pa tvojga možeka tud.Moj sploh ne pomiva,ampak mi je nabavil že pred 10 leti pomočnika Boša. en lp:morje:D.
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 20:48:13
biba77
Dober vecer!! Pocasi lezem iz postelje k vam na :kava:. Sem ob pol sestih malo zadremala, pa sem se zdaj (po kratkih 3 urah) zbudila :):):)... Hitro preberem vasih 64 postov. Ne pobegnit!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 21:10:21
emaa
Jaz mislim, da tud kakšno drugo zanima, a so kaj uštimala s princem s Cliotom. Anitka, mislim, da si uspešno Franco poslala k meni, se je mal prej prkazala.
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 21:11:07
Anitka
Sem se glih stuširala, zdaj pa sedim in čakam, da malce en krček popusti zaradi :hudicek: pa na mojga čakam, da pride. Ma danes RD in ga od jutra še nisem vidla. Tak da brez zamere, če se slučajno ne oglasim več danes.
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 21:14:55
biba77
Firbcne...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ja, Anitka, kaj tako dolgo dela? :zmeden2: Kaj pa si mu kupila za darilo? Jaz sem cisto v darilih... je ravno pravi mesec... mojemu sem kupila usnjene rokavice. Je lani ene dobil od mame, pa jih je do zdaj uspel "ponucat" - pokajo po sivih in so cist zguljene :(:(. Aja, ves, da bo ok, ce se ne bos vec javila... :miska: