Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) rekla naj danes prinesem še neke kopije, ker ima moj s.p. in niti jaz niti ona nisve znale izpolniti enega stolpca. (zakaj ona ni znala ne vem) Jaz veselo privozičkam tja in mi (kao) receptorka reče, da danes pa ni uradnih ur. Ja in če jih ni, če sem pa dogovorjena
Kljub prijaznemu potem pa vse manj prijaznemu, pregovarjanju me ni spustila noter. Bo ona dala te kopije naprej. Haloooo? Sem jo prosila, če si lahko zapiše mojo gsm št. da bi me omenjena uslužbenka lahko kontaktirala če ji še kaj ne bo jasno, pa ni hotla slišat. Je raje dvignila tel. slušalko in reče vas obvestimo pisno. Jaz se zaderem o čem me boste obvestili, če pa še papirjev nisem oddala pa mi jih skozi uno luknjico vzame iz rok in nadaljuje tel. pogovor. Haloooooo? A sem jaz kriva da njej njena služba ni všeč?

, bo katera?
, oktoberka ! A smetano maš ?
.Če ste ZA, bomo sproti videle kako in kaj...ne bi bilo fino,da bi katero zmočilo. Škoda ker se nismo včeraj dobile !
.
Smo kr ekspresno opravil sprehod, pol pa itak se K vsazga k gre mim 100x pozdrav, se dere ČAU, ZIJO, itd.
, pa plažo