Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 12:16:10
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Eno mal smešno vprašanje: ali katera ve kdaj naj bi otrok sam prijel flaško in iz nje pil? če je dojen nekje pri 8 mesecih, če ga pa hranite po flaški pa dosti prej, vsaj po mojih iskušnjah
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 16:10:36
|
|
|
|
lumpa6
|
dežuram
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 18:39:57
|
|
|
|
ljubljana
|
Takole pa jaz izgledam danes, ko imam 3 mesece.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.3.2008 19:20:03 >
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 20:40:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Pravi cukerček
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 21:33:22
|
|
|
|
ljubljana
|
Naš Jakob je pa danes tako lepo zaspal. Sva poslušala in pela (jaz ne on ) pesmice od Melite in je čisto zakomiral. Sedaj pančka in sanja jaz imam pa čas in bova z gledala film Zlati kompas.
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.3.2008 23:16:39
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Takole pa jaz izgledam danes, ko imam 3 mesece. čudovit fantek
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 9:23:23
|
|
|
|
zalbi
|
hej! sara je dobila vrtec - s 1. aprilom . Tako, danes šibava na štajersko, moj spet dela, tako da raje greva se potepat, kot da bova sami doma...
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 9:45:44
|
|
|
|
lumpa6
|
sara je dobila vrtec - s 1. aprilom
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2008 9:59:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 14:19:50
|
|
|
|
MiRaNi
|
Zalbi: super, da ste dobili vrtec Ljubljana: jst si pesmce kr sama zmišljujem bi me morala slišat. Nika tako hitro zaspi najbrž zato, da ji ni treba več poslušat
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 18:26:47
|
|
|
|
jasna
|
Sem govorila z Oktoberko in vas vse pozdravlja. V petek je dala šive ven, Zarje pa še nekaj časa ne bo smela dvigovati. Je na bolniški, je pa šel na porodniško in skrbi za njiju . Se fizično in psihično dobro počuti .Zarja je tudi fajn, malo ji štrajka pri mleku, tako da sta že na treh obrokih GH. Malecka že je kot velika. Meso in priloge . Jutri jo čaka cepljenje, nato pa RA. Se na hrbtu sloči v lok in dela most. Oktoberke na RR še nekaj časa ne bo, ji je prelepo v družbi njenih dveh. In prav je tako . Bo pa sigurno prišla nazaj
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 19:26:08
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna Sem govorila z Oktoberko in vas vse pozdravlja. V petek je dala šive ven, Zarje pa še nekaj časa ne bo smela dvigovati. Je na bolniški, je pa šel na porodniško in skrbi za njiju . Se fizično in psihično dobro počuti .Zarja je tudi fajn, malo ji štrajka pri mleku, tako da sta že na treh obrokih GH. Malecka že je kot velika. Meso in priloge . Jutri jo čaka cepljenje, nato pa RA. Se na hrbtu sloči v lok in dela most. Oktoberke na RR še nekaj časa ne bo, ji je prelepo v družbi njenih dveh. In prav je tako . Bo pa sigurno prišla nazaj lepo slišat hvala za informacije
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.3.2008 20:49:04
|
|
|
|
MiRaNi
|
Jasna hvala za lepe novice . Lepo pozdravi Oktoberko. Mislimo na njo.
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 8:32:51
|
|
|
|
lumpa6
|
dobro jutro dežuram
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 12:41:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Opa našla sem nas na drugi strani Danes je super vreme za poležavanje. Še dobro da mi ni treba kuhati kosila . Upam ,da bo tašča kaj dobrega skuhala .
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 18:59:24
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou babnice ! Smo ze nazaj iz mojega konca. Je bilo prav lustno se malo crkljati pri mojih, ceprav je bilo tudi delovno. Smo namrec polozili nove ploscice v kuhinji in je bilo treba malo spucati za mojstri. No, ne malo...kar dosti ! Je pa tok dobra kuhinja, v taki topli rumeno rjavi zeleni barvi ! MiRaNi: pojma nimam glede držanja flaškice. Naš lovi že vse mogoče z rokami (skodelico kave, ko pijemo, pa prt vleče iz mize, časopis ko beremo etc... da pa bi samostojno držal flaškico pa še ne...poskuša že, a mu ne rata) Zalbi: za vrtec. Da ni tudi tebi vrtca zrihtal Jankovič Ljubljana: lušten 3mesečni Jakob
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:01:25
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6: hvala za posredovanje pesmarice iz drugega foruma. Bom dala mojemu sprintati, da ne bomo vedno improvizirali. Tudi jaz si namreč na veliko zmišljujem
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:03:49
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ljubljana: imas ZS
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:03:53
|
|
|
|
ljubljana
|
Zalbi čestike za vrtec!!! Oktobrka čim hitrejše okrevanje in crkljenje v objemu in .
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:04:43
|
|
|
|
ljubljana
|
Kje
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:05:09
|
|
|
|
ljubljana
|
Ne vidim ZS
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:06:03
|
|
|
|
ljubljana
|
Aja zdej pa vidim. Hvala
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:06:12
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ljubljana: poglej se enkrat Si bila po moje prehitra...
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.3.2008 19:08:04
|
|
|
|
ljubljana
|
ti pa prepočasna
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko mleka potrebuje novorojenček?Dojenčkov trebušček je po rojstvu zelo majhen, zato je normalno, da se doji večkrat po malo. Preverite, kakšen je obseg ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
pleniceEvica22katere plenice uporabljate?pampers (nemške) (
35%)

pampers (avstrijske) (
7%)

hoferjeve, lidlove (
11%)

müllerjeve (
27%)

DMove (
10%)

ostalo (
10%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!