Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pojma nimam kaj ji je blo. Vidim pa da nisve nič zamudile - oblaki & petarde. idealno za sprehod

Imam pa eno vprasanje.Bor ima na levem licku tak madez kot bi imel lisaj ali nekaj podobnega hrapavi kozi. Mazem z Riboderminom, poskusila s tole Sudokremo, pa ni izboljsanja. Ima katera kaksen nasvet kako to zrihtati ?
ni doma jo pa brez problema skopam sama. Je pa res, da imam 2 meseca prakse več kot ti
.
Že vidim kok denarja bom porabla
. Ponoči se zbudi 2x, se zgodi, da samo 1x. Mi smo imeli probleme z dnevnim spanjem, ker ni hotela spati je bila posledično fullll tečna. Pa se je tudi to uredilo in zdaj spi 2x ali 3x tudi čez dan. Zarja je še majhna in še lovi oz. išče svoj ritem. Držim pesti, da se bo kmalu uredilo in boš lahko spala celo noč
.
. Čeprav se potem vedno potolažim s tem kar mi je rekla teta, ki živi v Franciji. Pri njih je plačana porodniška samo 3 mesece in je bila prav presenečena, ko sem ji rekla, da bom celo leto doma na plačani porodniški.
ven kljub temu da dežuje. Prvič bom morala uporabiti tisto pokrivalo za dež.