Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Brcike, jih nisem čutila do 20 tedna, sej morda so bili že prej, pa nisem vedela zanje! Sta se pa pol resnično razživela, še sedaj jih čutim, očitno imata še kar nekaj mesta!
. Ko je gledala sta bila oba enako velika. Tako da žal bomo meli sam enega. Z DRUGIM JE VSe ok. To je res žalostno, vem, da se moram veseliti drugega, vendar vsakič,ko se pobožam po trebuhu, ali gledam slikice, jokam
. Verjamem, da ti mora biti hudo ampak bodi mocna za drugega soncka saj vsako razpolozenje, ki ga imas ti cuti tudi on.
!
! Jaz sem zdaj na začetku 19. tedna in že kar lepo čutim gibe! Pregled imam naslednji petek in mislim, da mi bo delal tudi morfologijo! Drugače sem pa polna energije! Pa ve?
, ki je še vedno s tabo.
od našega triletnika
, ne bom mogla porabit nič razen kakšnih belih stvari. Imel je ogromno stvari, ampak vse res ful fantovsko. A obstaja kje pri nas kakšen dober secondhand shop?