Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No dobro, da imam rok maja, ker ne vem kako bi to prenašala v poletnih mesecih. 
. Imam pa tudi doma že dva sončka 3 in 6 let, ki čakata z mano
.....
biserčka....
težka 350g fantek
pa 400g. Prava mala korenjaka. Drugače imata pa oba posteljici spredaj in veselo brcata v posteljico....sta se pa obrnila z ritko navzdol....izjava dr.Cerarja - poglej,poglej saj sedita kot bi bila na motorju.....
(sta pa po izračunih UZ merjenj in njihovega računalnika večja, kot je njuna dejanska gestacijska starost)...
v trebuhu. Zelo težko pa že čakam pregled z morfologijo, ki ga imam v petek. Sicer se počutim kar v redu, le da mi je hitro slabo in moram malo poležat in dvignit noge, pa bolečine v križu. Trebuh pa se mi zdi že tak kot pri prvih dveh pred porodom, pa tudi okorna sem že nekako tako... to bo še dolga do poletja...da bomo le vsi trije čim bolje zdržali do takrat.
. Mislim da ti me ne bomo znale svetovati saj navsezadnje odločitev nosiš in sprejmeš sama s partnerjem. Lahko se le poskušam postaviti v tvoj položaj...jaz bi verjetno razkirala...no odvisno kakšne so možnosti da bo z dvojčkoma vse ok. Poizkusi se posvetovati še s kakšnim ginekologom. Kako daleč pa si? Res mi je hudo in upam in sem v mislih z vami vsemi da bo odločitev ki jo boste sprejeli "prava". No to pa je sranje.....
v bistvu čakam na materinsko šolo, kaj bojo tam povedali, verjetno so bolj kompatibilni za take stvari, kot pa npr. seznam za novorojenčka iz BC (v trgovini ti itak prodajo pol stvari, za katere se izkaže, da jih sploh ne ali pa zelo malo rabiš)... sem pa v situaciji, ko moram nakupiti prav vse, vse kolegice so bile že pred časom noseče in so dale vse naprej, tiste ki pa še niso bile, so pa zdaj...