Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:23:46
Magi*
kaj od La Prairie (al kako že) za kakih 400€
BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več.
drugače pa glej samo, da ti krema odgovarja, da ima veliko antioksidantov, vlažilcev in bo koža najbolj zadovoljna. pa kadit nehaj (preberi si kaj več na www.planet-lepote.com ).
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 9:55:12
r1ta
Jaz imam kremo in vse dodatke (nočne in dnevne) od Estee Lauder - Future Perfect in sem zadovoljna. Prej sem imela Olazovo in od Diadermine, ampak so mi šle na živce, ker se čez nekaj časa začnejo "svaljkat". Ko se mi pa ne da pacat, pa ruknem gor navadno Niveo.
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 19:31:25
Rožica I
Jaz sem začela z eno zelo učinkovito kampanjo- gube so sexy na moških...še bolj pa na ženskah ! Marsikomu moram večkrat ponovit, tudi uporabit različno jakost glasu.. , ampak če res ne vžge, pa pravim, da dajo gube ženskam karakterni videz..
Drugače pa uporabljaj kakšno mastno in vlažno kremo, lahko samo olivno ali kakšno drugo olje, ker v končni fazi bo s tem oljem efekt še boljši . Stane pa 2 dcl kakih 5€ v lekarni .