Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se mi zdi da pari šele ko začenjo delat na otroku, pričnejo sexat po 3krat na teden, prej pa so trikrat na mesec...
Ni pa nič groznega... zoprno je ko tako na hitro zagrabi bolečina, ampak če ob njej dobro pomisliš je res enaka kot močen krč pri menstruaciji. Sprosti se in boš videla kako hitro mine.
hmmm... naj pocakam ali ne?? Se mi zdi, da bi mogoce lahko ratalo
, ker je vse nekako ''odprto'',.... Bomo videli - javim kako je bilo
, ker potem se pa kar za nekaj časa zopet zavleče. Upam, da nama ta ciklus rata, ker je baje še vedno vse odprto. Kaj pa vem, sploh nočem več kaj veliko razmišljat o tem. NikaAnna mogoče bolje, da počakaš en ciklus.lp
No v glavnem, glede na mojo BT je bila pred kratkim O, tako da bom za vsak slucaj pocakala, da dobim M, in sla takoj prve dni naslednjega ciklusa.
. Upanje pac umre zadnje....
da grem na HSG. Za naprej pa se ne vem kako bo potekalo. Verjetno res laparoskopija in kaksne tablete za spodbujanjejajcnikov. Sem se pa odlocila, da grem danes kupiti maticni mlecek, da vidim, ce bi to kaj pomagalo.