Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jst pa pogrešam to kako so vse majčke hudo izgledale čez trebušček, zdej pa kr neki visi, bljek in pa seveda brcanje, božanje, pogovarjanje s trebuščkom... no ja dej pač to počnem z Lano, pa brca me tud tako kot prej
Jaz ga tudi pogrešam... Kadar sta tamalidve sitni in tečnarita (vsaka posebi ali pa obe skupi) si mislim, kolk je bilo luštno, k sta bili zapakirani v trebuhu
oh, jst sem se tud na tele naše vrgla! vsem ki bušija pogrešate se veselo pridužim!!! tamala je 6,5 mesecev stara, jst pa že spet premišljujem o novem in bušiju. pa še niti nisem vseh kg dol spravla . bomo vidli, mogoče bo pa dedek mraz kej prinesu...