Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 14:12:56
Anitka
Tudi jaz bom "skupaj z Bambi" še letos odpenjala hlače :)-:)-:)-:)- pri smrekci, v januarju pa bova sporočili novičke, da vsa srečki :nosecka::nosecka: Nekako bi se lahko uvrstile na decembrski seznam, čeprav bo novička januarska, a ne?
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 14:16:01
baguSka
Ja itak!! Sej pomoje skore nobena še ne bo zvedla decembra, čeprou bomo že :nosecka::nosecka::nosecka:!! No bomo vidle! Vsekakor smo na listi in ta bo pršla božičku v roke, pol ma da vsaki izpoune željo!!
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 15:15:26
KATY&TIMMY
joj,joj!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- če boste res vse naenkrat:bravo: (kar upam da bo ;) ),pa res slovenija ne bo mogla jamrat da nataliteta pada:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- ja enci tebi in sabi in anajmad je že skoraj 100% napovedano,zdaj se morate samo še ve potrudit in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kolikor se da!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: mi boste skurile mamo ker vas je toliko,že zdaj se kadi:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- lp,katja:morje::racka::morje::racka:
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 15:21:45
Sisy
uf punce kok vam zavidam k ste tok optimistične....jst sm pa dons čist :(:(:( ...pa čist so me mozolji napadl tko da sm že kr za vnaprej žalostna k bo tale grdoba :hudicek: pršla na obisk.....ehhhh...verjetn me sam PMS daje....:(
pa še moj je dons reku da sem smotana k teste delam prej še preden mi zamuja...:ups:
kdaj bi pa ve mogle (oz ne bi smele;)) dobit :hudicek:?
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 15:26:40
baguSka
Sisy vzem se v roke!! Dokler ni :hudicek: moraš bit optimistična!! Na testih pa res šparej! Jst je ne čakam šele januarja, kar pa pomen da bom :nosecka: že decembra! :)-:)-:)- Tud mene so mozoljčki napadl, čeprou me je :hudicek: glih zapustila, pa sm šla včer v sanolabor po uno sol, pa je dons že skor dobr! :bravo::bravo::bravo: za pupiko!
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 16:57:12
Anonimen
baguskaaa..saj smo že rekle da bo kmalu kajne?Če bosta pridno delala med letom boš enkrat proti koncu prihodnjega leta sporočila veselo novico..Zmenjeno?:)-:)-:)- Lp Neva:rozica:ki drži pesti zate in za vse!!!!!
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 21:49:00
Andy13
Punce, pa še mene dejte na seznam. :) 22. pričakujem, da ne bo tete Francke. Test bom pa delala za Božič - no, želim si, da bi ga takrat lahko naredila in da bom srečka :nosecka:.