suzanamai
|
Joj punce, mot ste se že spet razpisale. Na srečanje 10. jan. pridem. Pri nas vse po starem, edino obiski si kar kljuke podajajo, tako da sedaj prav globoko diham, ker sva z Zojo končno malo sami. Mai je na snegu, mož pa v službi, tako da bova uživale v miru do večera, potem pa akcija in dobra večerja, pa kakšen dober film, bolj umirjeno letos, se prav veselim. A katera od vas daje železo? Se mi zdi, da jo vsake toliko malo črviči zaradi železa, z AD3 pa nimava nobevnih težav. Bom poskusila dva dni brez, pa bom videla kaj bo, saj je itak rekla, da je to samo zaradi nizke porodne teže, ja ko se je pa naši princeski tako mudilo na svet. Oktoberka meni je moja pediatrinja rekla, da naj jo pokličem za recept, če bova začeli dodajati. Možno da zaradi Mai-a in njegovih alergij . Bom vprašala naslednjič. Sicer je pa itak zlata ta naša pediatrinja, zadnjič mi je napisala recept za kremico za obraz pa hladilno mazilo, da bodo lička in ritka lepi. No uživajte in lepo praznujte, vse naj naj v letu 08 pa čimmanj petard.