jasna
|
Ojla čveke 2ursae, a ni fajn, ko lahko končno v miru ješ . Naša večerja včeraj pa: 3x sem vstala da brišem rito, 2x po kozarec vode, 2x mami jest bi še . Malecka pa ni zahtevala nič, čeprav drugače vedno postane lačna, ko se vsedem k mizi in pol pač vsi naenkrat jemo. noa1, samo, da gre na boljše album - slikic ne spreminjam. Je pa res, da včasih noče sprejet fotke in se dajeva z netom kdo je bolj vztrajen . Klaudia, kako pa prilepiš fotko v besedilo? Mehurčica, slika, ko david skače, je the best . A to je po postli skakal? Živa in Kasija, hvala za kroje . Bom poročala, če mi kaj uspe skup spacat. Oktoberka, na naslednjem srečanju lahko ponoviva . Sem pa dala različne slike s slingom v album. Malo si poglej, kako je zadevica uporabna tudi kasneje, da ga ne bi slučajno prodajala . Škoda, da nimam nobene slike z deco na hrbtu. Smo prakticirali pri hoji na Rožnik, ko so male nogice postale preutrujene. Skuštrana, še rabiš kakšno fotko? Lane, jaz bi se odvajanja nošenja pred spanjem lotila step by step. Najprej v naročju sede, nato leže, nato da ležiš zraven... V glavnem, vzami se dovolj časa . Ulaa, jao. Sem ravno včeraj razmišljala, da sem že 4m doma. Kam beži čas LP
< Sporočilo je popravil jasna -- 11.1.2008 10:42:18 >
|