ULLA K
|
Hranjenje: Joj, tudi pri nas imamo ponovno porušen ritem hranjenja, včasih na 3 ure, včasih na pol ure... včasih se drži dojke 15 minut, včasih samo 2 minute... no ja, očitno ve kaj hoče in koliko rabi, mamina ziza pa mora biti vedno na razpolago Cepljenje: Tudi mi smo včeraj preživeli prvo cepljenje brez hujših težav (zaenkrat), upam, da tako tudi ostane. Na mestu pika je bilo malo otečeno, a ga zgleda ni fajn bolelo, saj niti ob piku ni zajokal... obkladke sem dajala samo ene 3x, samo z vodo! ponovno smo naročeni čez 6 tednov, v začetku marca. Sirup proti vročini: Daleron se dobi tudi brez recepta in je boljšega okusa kot calpol. Alergija na mleko: Prejšnji teden so se pri ponovno pojavili občasni krčki in tudi nekaj krvavih nitk je bilo v blatu... tako da sem sedaj tudi jaz na dieti, brez vseh mlečnih izdelkov in vsega kar vsebuje kravje mleko... je pa P rekel, da je možno tudi, da je bila samo kakšna črevesna viroza, ki bo tudi izzvenela sama od sebe. No, kakor koli že, zaenkrat je boljše odkar sem na dieti, krvavih nitk skoraj ni več, tudi krčki so izginili, tako da je res verjetno kaj s kravjim mlekom povezano. Vem da je še ena s temi težavami na dieti - imam vprašanje: so krvave nitke potem takoj in povsem izginile? Poroka: tudi jaz sem sama naredila vabila, obleko pa sem dala delat eni ful mladi študentki oblikovanja - naredi kar hočeš, za bistveno manj denarja kot stane izposoja ...mislim, da bi tudi to rdečo obleko znala narediti zate Mišk... tudi jaz sem ji samo odnesla sliko obleke v katero sem se zaljubila v izposojevalnici, ona je nabavila blago, 2x sem bila na pomerjanju in v roku nekaj dni sem imela svojo unikatno obleko za pol manjšo ceno kot pa če bi si jo izposodila! ...če želiš podatke od šivilje mi javi... bom pa poskušala objavit sliko svoje obleke, da boš videla... Študij: no comment! pa čestitke mama06 za izpit in močno voljo... si nam vsem za zgled! Še mere v 3 mesecu: 61 cm in 5800g. lp
|