Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pa še bolel je za 100
tko da
še nekaj časa verjetn ne bo. menzesa tud še nimam
, bomo počakal, da tole princesko ven s plenic spravmo pa pol veselo na delo
gledava za na morje kako ugodno varianto v Grčiji, pa je vse tko drago al pa čist bedn. Sva kr že mal obupala, pa je lokacija full lepa pa je full stopnic do morja 
? Meni je full fajn koje še nimam, še lahko kar malo počaka.
....imaš prav da je morda boljše začeti z zelenjavo kakor z sadjem zaradi sladkorja
nosečnost: žal na novem otročku ne bova delala dokler ne naredim pravosodnega izpita ... to pa računam da bo nekje junija prihodnje leto .. pol pa recimo, da takoj rata in zanosim ... bom rodila šele marca 2010
in
LAHKO NOČ!!!!!!!!
.....Pa srečanje ob pol 12
....ja kot zgleda bo mogla takoj jest ko bova prišli.....sem mislila da bo tak kot vedno prvi obrok okrog 8h in drugi ob 11h....ne ona se je drugače odločila
spet
. Ful je drago, pa še otrok se jih prehitro navadi. Ne vem, a ti je težko skuhat mal kašice? Sej te ne šimfam, sam sej se mi zdi da ni tok težko sam skuhat. K itak ful mal pojejo. Pa slek prej boš mogla tud kej skuhat.
Kdaj boste začele z GH? (tiste, ki ne dojite)