Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 15:14:20
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ojla!jaz sem iz bližine Kopra.te Flipice imajo "sedež" v Piranu in Luciji.vodijo pa jih Stasja in Mojca Mehora.vendar so se tako razširile :bravo: da se ne bi čudila če so tudi v PO.:zmeden2:vem pa da nastopajo po celi Sloveniji in tudi po svetu.pred 14 leti,ko sem jaz hodila je bilo v Piranu in so bili še začetki,zdaj pa mislim da imajo poslovalnice tudi drugod:zmeden2: ,so pa fantastične:bravo::bravo: .in so tudi zelo majhni otroci pri njih:bravo::bravo::bravo: .:):) lp,Katja:morje::kuza::muca::racka:
|
|
|
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 15:26:45
|
|
|
|
Pupica
|
aha, sej se mi je zdelo, da si bliz morja:morje:( ne zamerit, ampak nekako te imam v povezavi z nevo6...ne me prašat kako ker ne vem, samo vem da nekako spadata skupaj, ona pa je z koprskega območja:)- :)- ) Hvala za pojasnilo:)-
|
|
|
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 15:29:32
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:)-:)-:)-:)-zato ker je moja mama oz. babica mojemu sinčku:)-:)-:)-:)- slikice so precej podobne,no na naših albumih boš najdle obe,pa še Timija:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 15:38:48
|
|
|
|
Pupica
|
no sej se mi je zdelo da sta v sorodu:)-:)-:)- Sem ravno zadnjič gledala slike z pokljuke, a ste bili v eni hiši z zelo visoko streho?
|
|
|
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 15:41:31
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
hm,nevem:ups: vem da se hiša imenuje PIRANKA,bila je od splošne plovbe,zdaj pa je privat. lp:morje::morje::morje:
|
|
|
|
|
KATJA -predstava za Dedka mraza 17.12.2004 20:40:26
|
|
|
|
Pupica
|
aha...pol pa vem ket je :)-:)- Lep konc je tm...mislim da ima zadaj en kamin:zmeden:Sva že bla tm9nebesa
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.