Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 20.11.2007 20:18:10
|
|
|
|
tteeaa
|
Meni lasje izpadajo približno enako kot pred nosečnostjo. sem pa že takoj na začeku nosečnosti opazila, da mi lasje veliko prej postanejo mastni. hormoni pač delajo svoje Z zobmi zanekrat nimam težav, imam pa ogromno preglavic z mozolji . pa kaj hočemo, je vredno potrpet .
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:28:43
|
|
|
|
portugalka
|
sm v 13t in meni tudi lasje kar izpadajo....kaj šele bo po porodu? zobe pa preventivno preverjam pr zobozdravniku....
|
|
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:31:16
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Jaz sem v 8 tednu in se mi lasje zelooooo mastijo, tako da si jih perem na 2 dni.
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:32:13
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Aja, z zobmi pa nimam težav, tudi pred kratkim sem bila pri zobozdravnici in mi je rekla, da je vse ok.
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:33:14
|
|
|
|
portugalka
|
joj martiniščica meni tudi. in sem v 13t totalno. pa pravijo, da naj bi imele nosečnice tako bajne lase... a se to kaj kasneje popravi?
|
|
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:59:01
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Nimam pojma, jaz sem se tudi sicer umivala lase vsak 2 dan, ampak je sedaj bistveno slabše. Sedaj bi si jih v bistvu morala vsak dan, če bi hotla imet normalno frizuro. Drugi dan imam namreč že čist mastne. Pomoje tisto o svetlečih laseh v nosečnosti pomeni - mastne lase . Ko sem se pa špikala s hormoni za rast foliklov pred zaositvijo, sem imela pa super lase, se mi jih 4 dni ni bilo treba umit, pa tako gosti so bili. Žal ni dolgo trajalo. Čakam na sijajne lase.
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?