Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: zobje in lasje v nosečnosti 20.11.2007 20:18:10
tteeaa
Meni lasje izpadajo približno enako kot pred nosečnostjo. sem pa že takoj na začeku nosečnosti opazila, da mi lasje veliko prej postanejo mastni. hormoni pač delajo svoje Z zobmi zanekrat nimam težav, imam pa ogromno preglavic z mozolji . pa kaj hočemo, je vredno potrpet .
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:59:01
MARTINŠČICA
Nimam pojma, jaz sem se tudi sicer umivala lase vsak 2 dan, ampak je sedaj bistveno slabše. Sedaj bi si jih v bistvu morala vsak dan, če bi hotla imet normalno frizuro. Drugi dan imam namreč že čist mastne. Pomoje tisto o svetlečih laseh v nosečnosti pomeni - mastne lase . Ko sem se pa špikala s hormoni za rast foliklov pred zaositvijo, sem imela pa super lase, se mi jih 4 dni ni bilo treba umit, pa tako gosti so bili. Žal ni dolgo trajalo. Čakam na sijajne lase.
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 17:05:17
Naja30
Da vaju pomirim - se izboljša. V prvi sem bila prvo polovico kot pubertetnica, potem pa sem šele zacvetela. Koža lepa kot dojenčkova ritka, lasje svetleči in lepi. No, po porodu pa kamlu spet vse pride v stare tire