Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa je moj rekel, da po vsem tem,kar se je zgodilo,si zasluzim jaz in Izabela nekaj lepega,tudi ce je 1000 eur..naj bo, pa ga je on kar izbral, ni bil toliko, ampak manj...Je bil bolj kot za duso kupljen no,ceprav dalec od tega da vozicek lahko zamenja Sofijo....Me je moj samo hotel kaj jaz vem, razvedrit..takrat mi je res bilo vseeno, kaj pripelje domov...na zalost se mi se danes vedno solze pojavijo, ko zagledam dvojcke..
..pridruzijo pa ne....hja, dober glas seze v ...vse forume...
. Tudi jaz imam lupinico zadaj in z Lano skos vandrava sami okoli pa je bilo vedno vse ok. Če slučajno začne jokat se pa ustavim in pogledam kaj je. Voziček imam pa tud jaz sposojen. Itak pa namen srečanja nikakor ni ocenjevanje vozičkov. Srečna bodi da ti ga ni bilo treba kupit.
Pa sej v bistvu nima veze, sam sem hotla do konca razlozit.
)
pol pa ne bom vec hodila
moj je rekel, da je lahko do 1000 eur..imam Quinny/buzz..sam imamo slabo navado...damo vcasih shooping notr, ker smo v 4 nadstr.Izabelo pa na roke, pa je ze mal zj...
).
spi v kosu 6ur se temu ze rece da prespi celo noc! Nikar ne pricakuj, da ga bos dala ob 8h spat pa ti bo spal do 11h
čeprav men tud mal
rata ko kakšno mamico s fenci vozičkom srečamo.