Tanayya29
|
ojla. No,jaz sem iz pregleda .Vse okej,mi je dal mireno,ampak jo morem pridt ustavit,ko bom mela menstro ,a do takrat kaj naj? naraščaj,ma kok lepa punči . manca ,tintin...lepe voščilnice v albumčku. ajtak..Toni Kukoč...košarkaš ..hehe... jaz tud grem s svojim v šoping,ga pa tud zmeraj odpnem,da ne doživi živčnga .A vaši tut skoz spijo ven? sem pri kosilu spila en kozarc vinčeka pa sm bla čist adijo,mater se vid da že dolg nisem pila..res,čist sm bla mehka...sm kar zapala pol...kot tahujš pjanc ... nč,gremo pomagat kuhat.... aja,jst sm si prej spumpala mlek,pa je z enga prtekl 80,z druzga joška pa sam 40 .in z unga k mam 80,mam tud večjo joško .Kako naj to izenačim? mi je dal G.,tud tablete za dojenje,da bo še več mleka,še on mi je utrujal o dojenju...jauuuu,brž ko sm rekla,da zvečer dodajam,mi je šel recept za tablete pisat.... vlažilec zraka nimam,imam pa eno fajn eterično olje za dojenčke... olevit sm jaz mal ukinla za čez praznike,pa je Taj bolj kul... šibammmmmmmmm................