Tanayya29
|
scuba,drugič,če greste mimo pa pokliči,pa na kavico k nama..bi se lana in taj že zaigrala . Zelo prijazno,res.Saj mogoče dobim avto tist dan .Drugače pa hvala,in tebi vanja tudi. Moj sin danes nič ne spi,sedaj je malo podremal,jaz pa šibam cunje obesit.Ga pa morem pohvalit,da je rad na ležalniku in gleda akvarij,ali pa brez pleničke,in se potem pogovarja s stropom...pa full se smeji. Tako,da sedaj komot zraven likam ali pa pospravljam .HB. Jutri pridejo sodelavka,v četrtek pa še ena sodelavka .Komaj že čakam,da jih vidim,prav pogrešam jih....mam fajn sodelavke .Ima pa moja soseda čez točno 1 teden rok,ravno prej sem ji nesla nekaj oblačilc . Nič,grem cunje obest(danes sem vse postelje preoblekla). Lep večer še naprej,se še oglasim.... btw...v Lj ,je bila taka megla,da ne moreš verjet,me je pa mami klicala,da je pri njih fulll sonček ,pa kar sem brala od vas drugje tudi? ah,ta LJ......