DEBELUŠKA30
|
Ajtak, to se je men zadnjič naredlo, da je tamala sredi noči (okoli 10-e in nato še 11-te), kar z lepa začela tulit, prav tako z zaprtimi očmi, pa sva z mojim ugotavljala, da bi blo lahko od tega; tisti dan sva bla na enih obiskih, bilo dosti ljudi, vsi so nekaj drezali vanji in je čist možno, da je prišlo to zanjo... Scuba, jaz sem bila včeraj s svojo punčico pri pediatru in sem jo vprašala kako je s kilažo, če jo res podvoji pri šestih mesecih, pa se je samo nasmejala in rekla, da je to stara šola, da se danes otroci popolnoma drugače razvijajo in tako tudi rastejo, ter redijo... Da se gleda kilaža po velikosti otroka in mi je pokazala tabelo, kam vpisuje to in iz tega se vidi ali je otrok predebel ali normalno ali pa podhranjen! Pri podhranjenemu otroku ali predebelemu, pa se že na oko vidi, in verjemi, da tvoja LANA to gotovo NI! Vsaj sodeč po slikah!!!!!!!!! ZATO SE NE SEKIRI!!!! Ponovno imam posvetovalnico (6,3,) takrat mi lahko sporočiš težo in višino od otroka, pa prosim pediatrinjo za pogled v tisto tabelo, in njeno mnenje, je pa zelo priznana kot pediater tu v Šk.Loki! Nicolina, upam, da ti je zalaufal ! Pošto pa bom tožila, ker so izgubili priloženi račun ! MANCA VSE NAJBOLJŠE:
|