Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Naša mala jo ima, dobila pa jo je iz Švice za darilo. Je prov luštn, v flumaster daš malo vode in potem pišeš in rišeš po njej, čez nekaj časa se narisano posuši in spet lahko rišeš naprej. Tako vsaj meni ne ponuca celih pokov papirja !!!
Super, me je zanimalo predvsem to, če deluje in če je enostavno...tako, da se vmes zamoti, drugače so pa papir in barvice, pa vodene barvice itak nenadomestljive vsaj pri nas... Sem videla na amazonu imajo tega na pretek...
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?