|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
24.1.2008 21:25:10   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Vse mi je jasno kaj bom odpredavala, sam to na papir vršt je pa neki drugega user posted image

Vem kako je to, sem večkrat za ta drugi del porabila ogromno časa. Upam, da ti čimprej uspe.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.1.2008 21:26:54   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Punce, zanima me, če ste že dale vašim sončkom za papat kaj mesa npr. piščančje, telečje ....?user posted image

Jaz sem ji že nekajkrat dala piščančje meso, pa ji je bilo zelo dobro. Telečje meso pa imam namen v kratkem preizkusiti.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.1.2008 21:30:39   
nky 23
lidija ja sem kar nekajkrat v Celju, velikokrat sicer z mojim, največkrat pri selmarju in nato seveda v city centru, ja seveda če te ne moti da je moja najbolša polovica zraven se lahko zmenmoo kdaj za kafe.

ja res mam srečo da je moj toliko pripravlejn narediti, ne samo glede poroke ampak vsega. Nasploh imam z n jm res samo sečo saj živi samo za mene in Kevina, še na pijačo ne gre s kolegi, reče če pa sem lahko ta čas z vama zakaj bi hodil...

ja tukaj pa še dobro da bom mela poročno obleko drugače pa ne bi vedli kdo sem...user posted image user posted image user posted image

no sj to bova skupaj rihtala, če me ne bo prehiteluser posted image

Kevin e tudi je meso, vse razen user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.1.2008 21:32:28   
Anya22
Ma sej v bistvu sem Žanu tudi že dala piščančka, vendar sem planirala, da bi mu probala dati tudi že telečje.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.1.2008 21:37:05   
lidijad
nky 23- ma bom jaz tud svojga zraven pripeljala na kafe, lahko se dobimo, sam da ta rota viru ponikne, baje ful razsaja
Zdaj se pa grem mojim dvema pridružit.
Lahko noč.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.1.2008 21:39:31   
nky 23
trebušnjaki so narejeni sedaj pa grem spat, v prazno posteljo saj moj  dela ponočiuser posted image !

lepo in čim bolj mirno nočko vam želim!!

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.1.2008 21:44:18   
KT
Mi smo do sedaj samo bogega piščančka, nameravam pa v kratkem dodat še teletino in govedino (predvsem zato, ker se tudi meni že lušta goveja juhicauser posted image ).

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.1.2008 21:45:29   
Anya22
 Žan je nekaj zajokal tako da moram it h njemu.Tudi jaz grem pančkat, tako da vam želim vsem nočko ter lep spanec.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.1.2008 21:45:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

trebušnjaki so narejeni sedaj pa grem spat, v prazno posteljo saj moj  dela ponočiuser posted image ! Uf, si pridna, pa še stanvanja si se mimogrede lotla - kapo dol, bravo!

lepo in čim bolj mirno nočko vam želim!! Nočko, nky, pa mirno nočko!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.1.2008 21:48:42   
nky 23
mal je blo treba stanovanje v red spravit nato še samo sebe saj me ta trebuh že pošteno nervira in ga je treba do morja dat stran, zdaj pa grem saj je zjutraj vedno problem ustat, pa nikoli ne vem kaka bo nočka. KT hvala tudi tebi mirno nočko!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.1.2008 21:55:20   
N _ B
Čer,

Maya in Anya22: dobrodošli med čvekami. Vidve se kar vklopita... No Anya, tebi je že čisto uspelo, sem opazila. Si že naša. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anya22
Punce, zanima me, če ste že dale vašim sončkom za papat kaj mesa npr. piščančje, telečje ....?user posted image

Jaka je že oboje dobil in je njami. Očitno bo mesojedec, ker mu gre vedno v slast, če je malo mesa notri.

nky: upam, da si naredila še kakšnega zame. user posted image  se moram vzet v roke. Očitno rabim brcu v tazadnjo, da se spravim trebušnjake delat. Upam, da nam bo uspelo konec tedna na kakšen kucel prilezt.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.1.2008 22:09:13   
KT
januška kam si šla? Pusti tvojga, da najprej posteljo pogreje, boš potem lažje zaspala user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.1.2008 22:11:32   
KT

mal je blo treba stanovanje v red spravit... Sem ravno razmišljala, da bi bilo mogoče pametno mal igrače po stanovanju pobrat, ker kamor stopim nekaj poje, cvili, ropota in cinglja user posted image  Mah, jutri bo spet isto - bom kar pustila user posted image   

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.1.2008 22:13:26   
N _ B

mal je blo treba stanovanje v red spravit... Sem ravno razmišljala, da bi bilo mogoče pametno mal igrače po stanovanju pobrat, ker kamor stopim nekaj poje, cvili, ropota in cinglja user posted image  Mah, jutri bo spet isto - bom kar pustila user posted image   

Pri nas je enako, ampak enostavno nimam energije za to. Ah, bo že. Bomo mal treniral preskakovanje ovir.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.1.2008 22:14:11   
januška78

januška kam si šla? Pusti tvojga, da najprej posteljo pogreje, boš potem lažje zaspala user posted image

Sem že nazaj. Sem gledala najlepše plaže pa premišljevala kako bi bilo lepo iti na Mauritius, pa na Maldive, no tudi kakšen grški otok bi bil super. Drugače je pa moj dragi bolj nočna ptica in če bi njega čakala, da bi mi posteljo prej pogrej bi hodila po svetu kot zombi.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.1.2008 22:51:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Sem že nazaj. Sem gledala najlepše plaže pa premišljevala kako bi bilo lepo iti na Mauritius, pa na Maldive, no tudi kakšen grški otok bi bil super. Drugače je pa moj dragi bolj nočna ptica in če bi njega čakala, da bi mi posteljo prej pogrej bi hodila po svetu kot zombi. Moj tudi šele zvečer začne normalno komunicirat, zjutraj in dopoldan je pa popolnoma odsoten user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.1.2008 7:21:06   
*ANA*
Dobro jutro

Spet jaz user posted image kuham user posted image .

Nove dobrodošle user posted image user posted image .
Maya jaz sem tudi iz okolice NG user posted image .

Spet lepa nočka za nami- je zaspal okrog 8 ure in še spi user posted image user posted image user posted image . Mi je pa Pia nekaj lomila ponoči- je se zbudila ob 4 uri in ni hotla nazaj zaspat user posted image -ma bo že.

No včeraj sva šla s Svitom k frizerki(strigla ) se je pa mami user posted image in on je full priden lepo eno uro in pol sedel v vozičku in čakal.
Potem sva jo mahnila na sprehod in nato pojest kosilo.
Po kosilu pa sva šla spet na sončka in sva blo do 3 zunej user posted image - večino je prespal.

Sem pa imela popoldan pregled pri endokrinologu zaradi ščitnice- imam malo težav in potem mi je naredil UZ in videl da je cista user posted image , potem mi je še punktiral in zdaj čakam na izvide-14 dni in upam da ni kaj resnega user posted image .

No ne bom morila.

A je še kera tukej?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.1.2008 7:26:58   
KT
*ANA* drži se - boš videla vse se bo dobro izteklo user posted image

Ti, ampak si pa pridna - po moje že en tretji dan zapovrstjo kuhaš ti. Sam v kopalnico skočim in potem kavicauser posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 25.1.2008 7:33:30 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.1.2008 7:33:40   
*ANA*
KT te počakam user posted image . Potem pa spijeva kavico user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.1.2008 8:20:41   
nky 23
jutro, upam da jo je še kaj za mene ostalo, sem s zbudila ob sedmih in mojga še ni bilo iz šihta in seveda me je panika zagrabla in sem se obesla na telefon, mu je pa baterija šla, kako me je skrbelo, no potem pa prikoraka po stopnicah in reče da so tisti, ki menjajo smeno, en je zaspal, enega pa sploh ni bilouser posted image  no samo da je vse ok...user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.1.2008 8:23:11   
*ANA*
NKY tudi zate imam user posted image .

Naš Svit pa še kar spi  user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.1.2008 8:24:56   
FLASK_A
Anya, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Naš tudi dobi samo piščančka- sem fuuul neizvirna pri hraniuser posted image  Že cel čas dobiva eno in isto, sam dodajam skutko, pa kislo smetano, pa jajček k standardu. Ja, se bo treba u rit brcnit pa še kaj novega suhat.

Nky, user posted image  Jaz tud delam na trebuščku in mi zaenkrat kar uspeva. Komaj čakam, da se znebim tega šlauha, ker mi gre res že na živceuser posted image

Ana, saj bo vse OK! Ne skrbi.user posted image user posted image

KT, zdej ti pošiljam zs... Alina še spi?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.1.2008 8:26:35   
nky 23
Priden Svit naš pa že od sedmih nekaj tečka

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.1.2008 9:28:20   
Drnula
Moj tudi šele zvečer začne normalno komunicirat, zjutraj in dopoldan je pa popolnoma odsoten

pri nas sem taka bolj jaz user posted image na vrhuncu koncentracije in aktivnosti, ko je še cela noč pred mano ... moj pa se že odpravlja spat. Vstaja takrat, ko mene spat prime.

Meso - neca je jedla piščančje in ribo. Nad ribo je bila zelo navdušena, nad piščancem ne toliko. Ni pa še dobila mlečnih izdelkov.
Naj mi pri tem ena pove v čem je fora, da kao lahko otrok dobi kravje mleko po 1 letu - razlog razne alergije, mlečne izdelke pa po 6m?

Ne vem kako bomo s spanjem uštimali pri nas. Danes je bila celo noč pri nama. Kakor jo nesem v njeno posteljo, pa spi v trdo, tudi migne več ne ... takoj zagrabi za ograjo in je na nogah. Vajo sem ponovila vsaj 5x. Prav ene tolikokrat sva se tudi dojili  user posted image

Trenutno vztrajno trenira z odpiranjem in zapirajem omar.  Tam pod televizijo so super omarice, ravno prav visoka da dobro raca ob njej.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.1.2008 9:44:43   
durosh
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Ne vem kako bomo s spanjem uštimali pri nas. Danes je bila celo noč pri nama. Kakor jo nesem v njeno posteljo, pa spi v trdo, tudi migne več ne ... takoj zagrabi za ograjo in je na nogah. Vajo sem ponovila vsaj 5x. Prav ene tolikokrat sva se tudi dojili  user posted image

Drnulči,pri nas je isto-spanje v troje mislim-najkasneje ob 3:30 zjutri se zbudi in takrat jo vzamem v pojstlo,kr sem tolk komirana, da se mi (zaenkrat) še ne da sedet,dojit in jo nato nazaj v pojstlico odložit.potem pa se dojimo na 1 urco,ker samo duda ne pomaga.

Meske: mi bomo jutri probali piščančka,potem ostalo.kakšnega zajčka ji ne mislim pripravljat,ker ga tudi midva ne jeva.

Ana: držim pesti,da bo vse ok,pa itak bo!

Maya in Anya, dobrodošli!!!

Kaj je s pustnim torkom? A naredimo pustno zabavo,al kajuser posted image ?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?