KT
|
Alina se vsem zahvaljuje za čestitke! Danes imam en tak čustven dan in nehote kar naprej nekaj obujam spomine in razmišljam. Veliko lepega se je zgodilo, veliko lepega še prihaja, čustva in občutki so takšni, ki jih človek kar ne zna zliti na papir. Pa pravijo, da znam z besedami, a v takšnih trenutkih jih zmanjka še meni. Ljubezen in občudovanje do tega malega človečka so tako neizmerni, da mi vsakokrat, ko jo gledam, za trenutek zastane srce in joka, joka od sreče, da hrepeni, joka od sreče, da čuti in joka od sreče, da ljubi. Vsak večer čakam jutri, ker jutri me spet pozdravi tisti brezzobi nasmeh in glavica, ki poišče mojo ramo, se nanjo nasloni in se crklja. In tiste rokice, ki zgrabijo moj prst ali pa nos, kar je pač bližje, in me z vso močjo stisnejo, da mi solze privrejo v oči. Koliko ljubezni premore to malo bitjece, odrasli pa kot, da smo jo del izgubili na svoji poti do ustvarjanja življenja. Uf, pikica moja kako gre hitro, še malo pa bova skupaj žurat hodile Malo sem se zlila, pa brez zamere.
|