Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Najbolj takrat, ko koga uhati in ga sočno zalasa.
), zelen, siv (bil je raztrgan) in zeleno oranžno roza . Ampak ok sva se odločila za modrega. Ker je bila Tara pokakana, prodajalke pol ure od nikjer smo šli za 10 minut v previjalnico, pridemo nazaj in ful folka okrog in se grebejo kdo bo kaj vzel. Mi seveda ostali praznih rok. To ne moreš verjet. Potem smo šli na Rudnik in dobili enega marogastega (slikico pripopam ko ga slikam). V končni fazi mi je bilo potem za barvo skoraj vseeno. No saj nove modele so imeli pa še vse
. Velika velika in živjo je Tara je skoraj pozabila, ker zdaj je pri njej aktualna ura - kaže s prstkom sem in tja in govori taka taka, potem da prosim in bravo in pokaže lučko. Pa z glavco se ob mene stisne moja moja. A ve še kaj drugega počnete?
Veš kaj, ti se kar vmešaj. Tako vsaj nekatere ne bomo imele občutka, da smo inventar
.
in je kar grozno po tolikem času...grrrr, pa še ful dni traja
včasih sem res v skrbeh, ma kaj ga res nič ne zanima ???? tudi pot domov je bila dolga, pa je jokal...ampak kaj ko nič ne opazuje skozi okno