Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zdej grem pa ene slike poslat za razvit. Kaj mislite, da mi bodo razvili in poslali 5 slik do petka v foto GM? Nujno rabim, oz. ni zame. Sicer pa najbolje da jutri pokličem.
Moje velikonočne voščilnice: Tara je bila model za voščilnice:
Tara s svojim blagoslovljenim žegnom. Sem ji spekla čisto majhen hlebček(še čist vročega je nesla, ker mi je slabo hajalo pa se mi je glih do žegna ki je bil ob 10-ih zjutraj komaj izšlo s peko kruha) pa enga pirha je imela noter:
nogica pošteno si se načvekala - a je blo fino Slikice so pa full dobre, kaj pa govoriš - portoroško imaš krasno uravnovešeno, pa tudi večerni zahod, ko pa Taro slikaš pa jo raje slikaj malo bolj od daleč in potem na photo shop-u al pa microsoft picture manager-ju zoomeraj (če sem preveč vsiljiva s komentarji kar pošteno po mizi udari in bom takoj nehala!)
Torej punce v vsej moji najboljši matematiki in znanju iz računanja (ki bolj peša kot ne ) sem dala dva pa dva skupi in dobila ena (malo problematično tole računanje, ane ) - skratka zmagali so ŠKRATI
ko pa Taro slikaš pa jo raje slikaj malo bolj od daleč in potem na photo shop-u al pa microsoft picture manager-ju zoomeraj (če sem preveč vsiljiva s komentarji kar pošteno po mizi udari in bom takoj nehala!)
KT u ko bi ti vedla kako rada tole preberem a kaj ko sem antitalent za te zadeve. Kje pa tole zoomiram na microsoft picture manager-ju, kje najdem to? Help me!! Mogoče bom pa spet kej novga od vas pobrala
Aja samogovori so pa fajn ja, za samosprostitev in teženje drugim
KT u ko bi ti vedla kako rada tole preberem a kaj ko sem antitalent za te zadeve. Kje pa tole zoomiram na microsoft picture manager-ju, kje najdem to? Help me!! Mogoče bom pa spet kej novga od vas pobrala
Ko boš v programu zgoraj pritisni "edit picture", na desni strani se ti bo prikazan nov menu, pritisni na "crop" in na vseh 4 kotih slike se ti bodo pokazali takšni znakci l_ če se z miško postaviš na znakec lahko iz različnih kotov zmanjšaš sliko in zopet na desni strani pritisneš OK in na tak enostaven način zoomiraš kar paš želiš, da je v prvem planu. Najprej pa lahko veliko narediš (ali pa tudi ne, če ti ne bo všeč kar bo naredil program) s tem, da pritisneš "auto correct" (največkrat se barve izboljšajo, včasih pa zna narediti tudi en velik zmazek). Aja, pa ne pozabi shranit kar boš ustvarila.