Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem tud naši hotla dans kupit pižamo brez stopal pa si je nisem upala, k se ponoči čist razbrca in pol se bojim da jo bo v nogice zeblo. -Poročaj kako se bo obnesla.
Jaz sem Jaka ravno iz tega dala. Ker se mi zbrca in sem imela občutek, da se je včasih le zaradi tega predramil, ker mu je pihal. Mi imamo v spalnici bolj hladno. Sem imela žakl še od Nike in izgleda, da mu odgovarja. Dekco sem mu vzela stran, tako da ima samo kovterček čez in je dons ponoč spal kot polhek. V ponedeljek sem mu kupila pižamico iz pliša in sem jo šla dons zamenjat za tanjšo, ker bo v žaklu.
punce hvala za spodbudne besede. Zdejle sem imela že napad, tako da je naš dal mali za jest. No je popapcala 120 ml mlečne kašice. Bravo, saj danes je samo po 80 ml. Drugače smo se pa ravno vrnili iz Qlandije. Smo šli v nabavo, tako, da je naši že prinesel miklavž in sicer stajco, sedežek za na sanke, ki jih je že kupil ata, ter poskočno žogico Tiny love-akcija Baby center. Hana zdaj prav veselo gleda tv, godrna in še noče v miže. Danes ni prav veliko spala, le v vozeku ene 3 ure.
Smo pa danes čist lisasti. Je dobila prav grozne rdeče lise-prav krvave s belimi pikicami, okoli vratu, po obrazku. To so eni izpuščaji, atopični dermatitis. Bomo videl kaj bo jutri, če ne pa gremo samo k P.
grem se malo stiskat k atiju in Hani. Se prav lepo igra s novo žogico.
Jaz sem Jaka ravno iz tega dala. Ker se mi zbrca in sem imela občutek, da se je včasih le zaradi tega predramil, ker mu je pihal. Mi imamo v spalnici bolj hladno. Sem imela žakl še od Nike in izgleda, da mu odgovarja. Dekco sem mu vzela stran, tako da ima samo kovterček čez in je dons ponoč spal kot polhek. V ponedeljek sem mu kupila pižamico iz pliša in sem jo šla dons zamenjat za tanjšo, ker bo v žaklu.
A ti moraš vse ponavljat za mano - mi imamo tudi žakeljček že več kot en mesec in moram priznat, da od kar spi v njem, prespi celo noč. Verjetno je prej imela preveč prostora in ji je bilo vse precej čudno - saj, če mene pogledaš, reva boga se je morala zadnje mesece full gužvati tam notr. No, to mi je tudi dala vedeti, glede na to, da sem imela proti večeru eno njeno nogo v želodcu, z drugo me je pa direktno v rebra brcala
IZVIRNO SPOROČILO: KT A ti moraš vse ponavljat za mano - mi imamo tudi žakeljček že več kot en mesec in moram priznat, da od kar spi v njem, prespi celo noč. Verjetno je prej imela preveč prostora in ji je bilo vse precej čudno - saj, če mene pogledaš, reva boga se je morala zadnje mesece full gužvati tam notr. No, to mi je tudi dala vedeti, glede na to, da sem imela proti večeru eno njeno nogo v želodcu, z drugo me je pa direktno v rebra brcala
Ej, tole je meni že mal čudno. Kako se temu reče? Telepatija? Saj, če bi se res zmenile, verjetno ne bi enako delale. Jaka je v žakeljčku od včeraj. Moram še mal škatle okrog obrnit, bom še kaj koristnega najdla. , kako pozabiš, kaj vse imaš. Sem konec tedna privlekla dol nočno lučko z glasbo. Sicer baterij za lučko nismo dal noter, ker potem bi Jaka gledal kot čukec v nedogled, ga pa tista glasba prav uspava. Še predno se odvrti do konca on spančka.
Kaj je pa danes zmazala? Mi smo imeli korenjček + kolerabo + malo krompirčka (brez drugih dodatkov) = bingo, je tko zmazala, da mi je kar žlico držala, ker sem bila čisto prepočasna za njene pojme
Jaka sonček - jest moram tudi to naštimat, mogoče ji bodo potem kravce in koze kaj bolj zanimive
Ja, samo je pa še komot. Za obrnt se pa dere na ves glas. Se ne bo sam. Čeprav zdaj odkar ima stajco se kar obrača iz enega boka na drugega. Saj enkrat, ko bo imel več hitrosti in zalet mu bo pa ratal, da se bo obrnil na trebuh. More sam pogruntat.