Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim
No evo me, zdej sm pa za čvek . Ja k smo glih pr kravcah. A poleg kravice Lile poznate še kakšno? Igračo namreč . Moram jutri eno kravo kupit za dvoletnika pa sploh ne vem kakšno. Baje da jo imajo v Pikapoloni in Baby centru. A katera ve?
Jest do sedaj še nisem imela možnosti nobene prav dobro spoznat - jih je Alina vse pregnala
Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim
No evo me, zdej sm pa za čvek . Ja k smo glih pr kravcah. A poleg kravice Lile poznate še kakšno? Igračo namreč . Moram jutri eno kravo kupit za dvoletnika pa sploh ne vem kakšno. Baje da jo imajo v Pikapoloni in Baby centru. A katera ve?
Jest do sedaj še nisem imela možnosti nobene prav dobro spoznat - jih je Alina vse pregnala
Pri nas je pa ogromno krav, tako da jim niti imen ne dajemo
Pri nas je pa ogromno krav, tako da jim niti imen ne dajemo
Super vse pod kontrolo - sam ne jih k nam pošiljat - bojo vse pocrkale! Se mi preveč smilijo!
Mi trije smo tudi še tuki (jaz, moj radler in marmornati kolač)....
ok. potem smo tudi mi trije. Jaka, radler in jaz. Bogi ne more spat. ob pol osmih je zaspančkal kot polhek, potem se je pa na 20 min zbujal. zdaj je pa tukaj pri meni. bo še pstra noč.
ok. potem smo tudi mi trije. Jaka, radler in jaz. Bogi ne more spat. ob pol osmih je zaspančkal kot polhek, potem se je pa na 20 min zbujal. zdaj je pa tukaj pri meni. bo še pstra noč.
Padme - meni je zdravnica rekla naj grem enkrat ta teden v laboratorij dat vodo s punčko in da naj kozarček vsabo prinesem. Da jo bom tam razvila tako da jo bo malo lahko celo zeblo in se bo lažje polulala in jaz bom ujela z lončkom (pazi to) srednji curek. Zravne me je še opozorila naj dobro operem lonček ki ga bom prinesla, da ne bo še kaj sladek od npr. frutka in bi se potem pokazal povišan cuker. Jaz sem si sam mislila svoje. Nič, sploh nisem šla še ta teden. Sem si danes zrihtala eno vrečko, ki jo pritrdiš na luliko. Tako drugod po ZD menda dajejo. Bom to v ponedeljek naredila doma in potem odnesla takoj v laboratorij. Itak mora še kri dati. Bom vidla kolk bodo zadovoljni z mojo idejo vrečke.