|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
15.1.2008 23:09:56   
KT
wini do 31.1. je potrebno oddat Vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, glej link:
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

(odgovor članu wini)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.1.2008 0:26:43   
melaverde
Dober večer junijke,

vidim da se večina ukvarja s kašljem, svečkami, pomanjkanjem apetita,...glede nečesa pa so si res malo podobni. Mi (Val) smo tudi imeli prejšnji teden virozo, pa cele 3 dni vročino in ponoči napade kašlja po katerih smo potrebovali drugi dve uri za ponovno spanje...
...razlog za vse to je naš 1. zobek (14.01.08) !!!user posted image user posted image  

GH nam gre zelo dobro od rok in ust user posted image , dojenje pa škripa in ga silim čeprav ga od danes naprej ne bom več. Je rekla P naj mu dam kar navadno mleko. če pa kaj spijemo je to samo iz kozarca. od zelenjave ima najraje bučke, ohrovt, blitvo, finoče, pol mineštrico iz vsega skupaj...običajno dodam zelenjavi paštico brez jajc, ali pol krompirja, kuskus, polentice ne mara preveč,... je pa te dneve ko je bil bolan tudi kivi jedel

Plazimo se ne ker smo bolj lene sorte in smo v vozičku ful zadovoljni. Prav zaradi tega sva veliko na tleh, da bi se naše mišice vendarle ojačale.

Tudi mi kupujemo sedež za v avto in sicer smo se odločli za Romer King Plus (2008) ker je veliko večji kot ostali (MC). malo sem čakala na kako akcijo v BC ampak očitno bo potrebno v Italijo... A ga katera ima, je zadovoljna ??

Za tokrat bo dovolj drage moje, mi je edino žal ker ne uspem pogosto sem k vam...pol ko pa pridem moram najprej brat dva dni user posted image user posted image

lepo se imejte, lepo napredujte in tale user posted image  je za vse bolančkote !!

lahko noč !!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.1.2008 7:37:51   
nky 23
jutro

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.1.2008 7:46:09   
KT
Dobro jutri nky - a bova user posted image , a še malo počakava, če še katera pride?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.1.2008 7:49:15   
Padme
Jutro!

Jst bi tudi pila user posted image z vama... Se mi je zdravstveno stanje občutno izboljšalo, sem brez vročine in iz nosa se zdaj že lahko pošteno useknem....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.1.2008 7:56:10   
*ANA*
Tudi jaz bi  user posted image , če je imate še kaj user posted image

No počasi se vračamo v stare tie, kozice se sušijo, nagajajo pa na najbrž zobki user posted image .

Smo spali še kar-naproti zadnjim dvem nočem superuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.1.2008 7:58:26   
Padme
Wini: Mislim, da gre za to, da ste v lanskem letu pridobili novega družinskega člana in če to sporočiš do 31.1 v davčno, bodo oni to že upoštevali pri informativnem izračunu dohodnine, ki ti jo pošljejo na dom. V primeru, da tega ne oddaš, boš prejela napačen informativni izračun, saj ne bo upoštevana olajšava za novega družinskega člana. Zato boš morala po prejemu le-tega na davčno poslati ugovor in ti bo tako dohodnina odmerjena šele jeseni 08.
Več o tem sil ahko si prebereš na:
http://www.bambino.si/posebne_rubrike/novice/z_oddajo_vloge_hitreje_do_odlocbe_dohodnina_2007

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.1.2008 7:59:47   
KT
Kave je skor cel lavor - dovolj za vse, pa še katera lahko pride.

Tudi mi smo spali kot ponavadi - zaspala je malo po 20.00 in se sedaj zbudila, enga takratkega popila pri meni in še malo nazaj zakinkala. Ja, po moje je bil včeraj res tisti krajec od lune kriv + zobki pa dobimo bingo zadetek user posted image  

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.1.2008 8:00:48   
nky 23
ja kavica je že kuhana če jo še bo katera...jdy<fghLfd$fghJKLČIUZTRS€GCg$€b sjk.fgbnnjgnghdmmkztgmnfgn €€$'枎Đ+đ+ž

pozdrav od kevina

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.1.2008 8:11:09   
*ANA*
No naš princ pa je šel že prvo rundo spat, jaz pa moram napasti cunje- nimamo kaj oblčet več user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.1.2008 8:12:20   
nky 23
moj mai je p anor na mandarine kljub temu da še ni dobro da jih je se kar trese zravn če jo vidi tako da mu dam kakšen krhelj da ven sok pocuza pol je pa čist blaženuser posted image  zdaj se pa s predalom kregauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.1.2008 8:13:28   
nky 23
grem jaz tudi cune dat iz sušilca in tamalemu dat kuhat kompot..., kaj vse ve dodate vanj???

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.1.2008 8:16:32   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

grem jaz tudi cune dat iz sušilca in tamalemu dat kuhat kompot..., kaj vse ve dodate vanj???

Ponavadi jabolka, če imam pa hruške pa tudi te not vržem. To je to... brez sladkorja....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.1.2008 8:17:15   
*ANA*
NKY mene tudi zanima- a mogoče date tudi slive v kompot, pa kaj še user posted image ? Ker mi jemo mandarine, pomaranče, jabolke in banano - pa bi mu rada dala še kaj drugega user posted image , da ne bi bilo vsak dan isto user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.1.2008 8:18:17   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

grem jaz tudi cune dat iz sušilca in tamalemu dat kuhat kompot..., kaj vse ve dodate vanj??? jabolka, hruške, suhe slive ali pa tudi suhe marelice, ampak te znajo napenjat, pa ne boste verjele tudi banane grejo lahko v kompot.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.1.2008 8:28:34   
*ANA*
In kolko časa se mora kompot kuhat če daš suhe slive not user posted image ?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.1.2008 8:32:10   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

In kolko časa se mora kompot kuhat če daš suhe slive not user posted image ? Jaz jih en večer prej namočim in potem vržem v kompot, če pa jih pozabim namočit pa 20 min in tako dobim še odlično kašico za dopoldanski obrok.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.1.2008 8:40:57   
KT
Padme sem prebrala, da zelenjavo daš zmrznit - tudi jaz, ampak jaz jo prej skuham in potem vsako posebej zmrznem - a ti zmrzneš svežo user posted image  - ma, ja saj vem nisem ravno gospodinjski tip, zato taka vprašanja user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.1.2008 8:42:15   
*ANA*
KT hvala za pojasnilo , se že kuha user posted image .
Saj tudi jaz nisem gospodinjski tip in zato take sprašujem user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.1.2008 8:51:42   
Padme
Jaz sem tudi na začetku tko delala, skuhala in dala zmrzniti, da je bilo kosilo prej fertik. No pol sem pa mal z bratom govorila (k je glih kuhar po poklicu) in mi je rekle, da je bolje, če dam svežo zmrznit in jo sproti kuham. Bolj zdravo in več obdrži  v sebi vseh tistih vitaminov in kaj jaz vem še kaj user posted image .... Tako, da jo jaz po lončkih mal na random zložim - vso zelenjavo skupaj, ali pa samo 2 ali pa 3 vrste, .....Tko, da ko zjutraj jemljem iz skrinje, nikoli ne vem kaj bo jedeluser posted image ... Bingo...user posted image Kar pač je že v tistem lončku... Grah ali koruzo pa tudi potem naknadno primešam, ker trenutno uporabljam kar tisto v piksni... Aja, pa tudi meso imam narezano na majhne kose in zmrznjenega...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.1.2008 8:53:22   
nky 23
sma se najedla, jabolko, banana, keks in prej malo mandarine.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.1.2008 8:54:33   
Padme
S špinačo pa je drugače, tisto pa samo na sopari pokuham in jo zapakiram v male vrečkice in dam v skinjo. Samo, da se mi zdaj že en cajt valja po skrinji in prostor jemle, ker je Jaka že dvakrat bruhal po špinači in sem jo "odložila" še za kakšen mesec...user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.1.2008 8:55:24   
*ANA*
Piden Kevin user posted image da si pojedel.

Naš pa še spančkauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.1.2008 9:00:16   
Padme
Naš se je pa pred dobre pol ure zbudil, pa sem ga kar pustila v postelji, da se je igral, ker je bil kar priden. Zdejle pa gledan baby phone, ki je že kar nekaj časa preveč tiho in grem gledat v posteljico in je lepo zaspančkal nazaj....user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.1.2008 9:03:29   
*ANA*
user posted image Priden Jaka user posted image

Padme a ti mu daš tudi grah že?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?