Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: božično novoletne dekoracije 26.11.2007 10:20:37
|
|
|
|
muki1
|
Kje pa lahko to vidimo? Prilepi link, prosim.
|
|
|
RE: božično novoletne dekoracije 26.11.2007 14:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce se ne motim, imam se vedno gor albume - geslo je ribicateja. Je pa pac samo moja soba, drugje mi ne pustijo nic okrasevat Je pa vsako leto manj okraskov, da ni tko kicasto. LP
|
|
|
|
|
|
RE: božično novoletne dekoracije 28.11.2007 14:05:54
|
|
|
|
~Biba~
|
No da dodam še svoj piskrček - imam že 3 leta isti adventni venček za na mizo, (mah, rdeče zlati mašeljni, ciemtove palčke, posušene poamranče, vse posipano z zlatini bleščicami in rdeče sveče) menjam pa mogoče kak, okrasek, mašeljček, zvonček dam gor - okna pošprejam z snegom za ledene rože; seveda ne sme manjkati vsaj ena cvetoča božična zvezda na njih - vhodna vrata imajo tud lep okrogel venček, z veliiikim zvončkom na sredini - veje vrbe pošprejam v zlato..te potem dam ali v vazo, ali pa visijo dol z stropa, na njih pa navesim majhne rdeče bunkice - gledam pa na to da imam vse v rdečo-zlati kombinaciji, tako kot božično jelkico(tradicionalno pač) aja pa sve diši po eteričnem olju: cimet, kuhano vino, jabolka...vglavnem nekaj v teh zimskih dišavah
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.