Anonimen
|
Čao punce! Js sm danes čist leteča, zdej čakam, da se Alen zbudi in pol kr pičima naprej. Sem se danes na zavod prijavla, ker sem včeraj KONČNO zbrala vso potrebno solato. Zdej morm it še na CSD, pa še tole olajšavo morm oddat. ATENA HVALA ZA INFO! IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Jasna81 tale Brita filter je super. Prečisti ti vodo, izloči škodljive snovi. Jaz vse delam s to vodo, kuham, pijemo čaj, ..nepogrešljiv del kuhinje je postal. Kupiš ga praktično že kjerkoli, poglej pa v Sanolabor imajo akcijo, če dobiš tistega belega MAXTRA, dobiš lahko posodo zastonj, če kupiš 4 filtre. Druga varianta je , da ga kupiš v DM z baby bonus kuponom, nekoliko ceneje. Če nimaš kupona povej, ti ga pošljem. Drugače stane zadeva lahko tudi 40 EUR, filtri so potem po 10 EUR. Ampak to ni drago, ker vsi filtri, ki jih daš na pipo stanejo okrog 400-500 EUr in še vsako leto 300 EUr čisščenje filtra. Brita je cenejša. Investicija v zdravje. Imaš pa različne volumne 1-1,5 l. Sem še kaj pozabila? Jaz za Davida še vedno vodo prekuhavam , kaj pa ve? Hvala še enkrat! Ja js še vedno prekuhavam za Alena, ker je tako katastrofalna voda, da je joj! Polno kamna, se kr belo vidina dnu posode, o drugih svinjarijah pa raj nočem študirat! Evo, ga že slišim...
|