|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 77 78 [79]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 10:08:16   
barmaz
Pozdravljene!

Danes sem sanjala, da sem se z enimi tremi februarčicami sprehajala - ne vem kje. V glavnem bile smo skupaj cel dan, pa še sploh nobene nisem nikoli srečala. Vem, da je bila zraven Malecka_mateja. Fora, ne.

Drugače sem že 4 dan v službi. Za zdaj še ni krize (razen, da me je prvi dan kar fajn bolela glava - kar me zelo zelo redko) - delo si namreč bolj ko ne sama razporejam (za šefa so važni rezultati).
Katja hodi od prejšnjega tedna. Se me pa drži ko cek. Za 1 meter me ne spusti nikamor. To je tak jok, da gre skozi ušesa. Pri mojih starših ji je sicer vredu, vendar pa prva dva dni ni skoraj nič hotela jesti. Pa že tako je tako drobna. Pri nekako 75 cm ima namreč samo 9 kg.

A pol je tisti filter za vodo fajn? Jaz tudi razmišljam, da ga kupim v DM za Baby-bonus.

Baterijska črpalka (Diafit) za nos je super - takoj, ko se pojavi svečka, jo vklopim in posrka smrkelj iz noska. Katja se pri tem nič ne upira, saj je vakuum zelo nežen.

Napovedi za dohodnino sedaj ne bom oddala, ker z mojim še nisva prejela vseh potrdil o prejetih dohodkih in sploh ne veva točno, kdo je več zaslužil. Tako, da bova napisala ugovor po prejetem informativnem izračunu. Čeprav so včeraj na Svetu nekaj paničarli, da je to napoved potrebno oddati!!

Mal je vse zmedeno, ker pišem hitro. Aja, Katja bo stara eno leto 6. februarja. V ponedeljek imamo že posvetovalnico pri enem letu. Praznovali bomo, ko bo malo topleje in bomo lahko zunaj naredili piknik. Zdaj so časi virusov in polna hiša ljudi, ki pridejo iz različnih lokacij mi ni ravno ni pogodu.

OK. Lepo se imejte!!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 12:22:28   
Anonimen
Čao punce!

Evo, mam par min. časa,  da se mal oglasim!

Najprej seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Margit in Matica! Pa vse bolančke tudi! user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za info o Britta filtru. Smo pred časom iskali nekaj takega, in sma s kolegico šle v trgovino vprašat in je naletela na tako prodajalko, da se je kr skregala. Mislim kaj si vse ne dovolijo nekateri... Strežejo dve stranke vmes ko ti neki sprašuješ...user posted image Odgovorila je pa itak tako, da sma obe brez britte. Ji bom prenesla info od mojih zlatih februark. user posted image user posted image user posted image  

A pol so ti filtri uporabni 1 mesec, al kako? To nism glih najbolje zastopila...

Atena kje se pa dobijo ti boni za popust? Ker tudi jaz imam te bone od DM-a, sam poiskat jih moram. A to je za cel britta filter, al samo za one "mesečne"?user posted image Sorry, sej vem, da sem tečna...



(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 12:32:05   
Anonimen
OK, zdej pa nej vam povem, v kakem sruser posted image sem se js znajdla.

24.1. se konča moja porodniška. OK, vse lepo in prav, dokler me ne začnejo dobesedno šetat uradniki iz zavoda in socialne. Pa pejt tja po tist, pa sem po tole pa tja po uno štampilj ko, pa spet tja po podpis, pa občina pa CSD pa zavod, pa urad... Mislim....user posted image user posted image user posted image

OK, laufala okol 3 dni in vse poštimala (Alena je pazila moja mami - hvala mami!user posted image ) In ko vse zrihtam, grem na CSD včeraj, po tisto ubogo DSP. In mi ženska reče, da nisem upravičena, ker sma z mojim dragim prijavila skupne dohodke (čeprav nisma poročena in sma prijavljena na različnih naslovih) Skratka hotla sma fer-play, zato pa imamo kot 3-članska družina  425,95 EVROV NA MESEC DOVOLJ, DA PREŽIVIMO user posted image - da moj preživlja in mene in sebe in Alena. user posted image A položnice mi pa občina šenka al kaj????

Mislim... Spala sploh nisem nič, jedla tudi ne, ker mam kr kamne v želodcu...user posted image user posted image user posted image Kr na bruhanje mi sili!

V glavnem sem danes takoj laufala v vrtec, oddala vlogo za Alena, zdej morm ene 350 prošenj za službo napisat in prosit boga, da se me kdo usmili... user posted image Vmes še morm molit, da bo Alen dobil vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja - pa še vlogo za olajšavo sem tudi dans zrihtala. user posted image Sej ne vem, kaj sem čakala...

V glavnem, na uvajanje bo Alena moral verjetno ati vozit, če js dobim službo. Za bolniško bomo verjetno tudi atija ponucali.

Za drugega otroka me je kr minlo, čeprav zdej moj vztraja, da pa ga bomo meli in pika. An nej spet zanosim in dobim odpoved, pol drugo leto pa spet jovo na novo tole laufarijo???

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogla sem se zjamrat, ker se sama seb tolk smilim, da bi najraje šla spat in se zbudila čez kake 5 let, ko bo vse ok! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 13:00:10   
helimaša
jasna mogoče je pa res bolš da zdele nahitr še enga naštimata....pol boš vmes si iskala službo....jst bi na tvojem mestu to nrdila.....če bo pr ns ratal in kmalu zanosim....si iščem boljšo službo .....bližje domu in potem dam odpoved in začnem v bolši službi....tko bi jst nrdila....ti pa premisl in se posvetuj z svojim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 13:10:45   
malecka_mateja
jasna žal je res tako!prasci so!ker to je res premalo!user posted image sej bo bolje!

barmaz pride med delovkami!user posted image

margit in maticuser posted image čimprej se pozdravta!user posted image

jaz pa grem počasi delat!kosilo je polnjen piščanec in domače široke rezance pa juhica!user posted image

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 14:37:44   
atena777
Jasna81 bogica! Res te potre, ko moraš takole preživljati!
V tej državi ni pravice,tudi sama vidim, da so neizprosni, baje ti rečejo,če se kaj potožiš, pa prodajte to in to...Pa avto ti dajo pri olajšavah za vrtec v "materialne dobrine". Kot da si zato kaj bolj bogat, če se lahko prepelješ z enega konca na drugega. To bi morala biti osnova!!!

Jasna81 poskusi se malo pomiriti,saj se bo sigurno vse dobro izteklo,te pa razumem, da si sedajle čisto iz sebe, vsaka na tvojem mestu bi bila. Poskusi se potolažiti, da bo šlo vse mimo!Saj bo tudi za vas posijalo sonce! Kmalu!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 14:38:55   
Bubilu
Midva se počasi privajava na vrtec, danes sm ga že malo pustila samega in ni blo nobene panike. Se je lepo igral, no ko sm pa prišla nazaj je pa valjda prletel celi srečen k meni. Upam da ne bo panike, da se bo lepo navadu. Sm pa danes dokončno zvedla, da lahko koristim stari dopust, tko da boma z Majem doma še cele tri tedne user posted image .
Danes je Maju uspel mali napredek v hoji, se me je spustil, stal ene dve sekundi in lepo zakorakal do stola, torej je naredil celi samostojen korak in pol.
Jst pa še kr nisem naročila copatk, pa jih verjetno bom, glede na to, da ste zadovoljne z dobljenim (pa verjetno otročki tudi). Počakam še, če mami najde v Parizu kej pametnega. Sm se pa zagledala v ene Pediped sandale:
http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=105&cid=26.
Ah!

_____________________________

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 14:42:02   
Bubilu
Jasna, ne se jim pustit dotolčt. Bolj razmišljaš o naši birokraciji in stvareh ki spadajo zraven, slabše je, v depresijo padeš. Jst sm bla tud grozno jezna ko sm zvedla kolk bom plačevala vrtca...

_____________________________

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 17:44:27   
DeMer
Jasna, bolj si pošten v naši državi, bolj najeuser posted image . Tako je. Drugače pa samo v vednost, bolniško za otroka lahko vzame starš, ki živi na istem naslovu kot otrok, seveda uradno.
Danes sem vidla moj prst. Joj mene! Me je kr mal zvil. Je kr luknja tam. Zgleda grozno!

Grem še mal zabavat otroka!

papa

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 20:15:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 20:21:09   
DeMer
Hej, Kolumbo jest sem bolj za silvestrovanje! A lahko začneva?


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 20:22:08   
DeMer
Sej res, kdo jutri praznuje?

Tjaša 11-tko, a kdo piha že svečko?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 20:49:32   
malecka_mateja
čer!
ja jatri praznuje tjaša 11-kok piha  pa še noben ne!prvi je david!in pa še gal!user posted image in to že v ponedeljekuser posted image

jaz sem bila danes v novi službi!in v pon me čaka zdravniški!18 začnem delat!sem pa v upravi in sterilizaciji!tja so me dodelili!

mala spi!moj gre delat zdajuser posted image

torej grem še malo k njemu!
pridne bit!papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 21:39:35   
DeMer
KJe ste vse, dejte se mal javit!

Sej vem,d aje zaspano vreme, ampak treba je svojo obveznost opraviti in sporočiti na RR kako in kaj se dogaja z vami! user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.1.2008 21:47:11   
Darca_k
tako sem se psihično pripravljala na to, da grem jutri delat, da je naš malček zbolel.
Ja, danes ko sem ga dvignila iz vrtca je bil celi bougi in sva šla kar k zdravniku... Malo vneta desna uhica in prejeti antibiotiki user posted image user posted image user posted image  sedaj pa jamra in spi v postelji...

Margit tudi vama z Maticem želim, da čim prej ozdravitauser posted image user posted image user posted image

Jasna žal mi je za to kar si izvedela. Upam, da ti bo hitro uspelo najti kako ugodno rešitev za vse vas...

Bubilu user posted image user posted image  za uvajanje in podaljšan dopust.

Malecka_Mateja user posted image user posted image  za službo... Kmalu bova skupaj lahk spile kako kavo za malico, ne?

Tako sedaj pa grem k mojemu pacientu... Še vedno sem jaz dežurna, ker ga moj še ne more previjati in skrbeti zanj... Vendar pridno telovadi in napreduje iz dneva v dan...

Kolumbo kaj to pomeni, da nas jutri  ne bo več tu?

Verjetno ne bom dočakala polnoči z vami, zato nazdravite še v mojem imenu user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 22:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 23:35:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 0:01:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 0:05:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
   RE: Februarski nagajvički 2007
1.2.2008 7:47:02   
malecka_mateja
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2393430

to je boljša bližnjica!user posted image user posted image

kje ste pridite!sedaj smo že otroci!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.2.2008 8:26:25 >


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 77 78 [79]
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 77 78 [79]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?