|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30-letnice z željo po ....
11.12.2007 18:29:57   
vianne
ledenka, eviii, sulfinija, ozone dobrodošle

sanela oprosti ker sem te sprva spregledala user posted image


Punce kar se tiče seznama, upam, da ne boste jezne če bom še kdaj kiksnla. Saj se trudim pa nimam ravno prakse, saj ustvarjam takle seznamček prvič in mi ne gre ravno od rok... mi gre vse nekam križem kražem user posted image . Kakšen nasvet bi mi prav prišel ...Sedaj ga vedno kopiram iz prejšnjega odgovora pa moram smeškote vedno znova prilepit. Joj ne se mi smejat, verjetno obstaja kakšen drug sistem... sam ga res ne vem. Sem iskala odgovor pa ga nisem našla.

Astrea se je že preselila v klub user posted image in upam, da ji bomo tudi me kmalu sledile. Vem da bi bile vse raje v njenem klubu.






(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: 30-letnice z željo po ....
11.12.2007 18:54:45   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  astrea, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

vianne, nič bat. Ti gre prav dobro in smo vse vesel, da si odprla to temo in tako lepo urejaš seznam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene se pa loteva ena viroza, sem zgleda v službi vse od otrok pobrala. So mi mal  bacile poslal.user posted image  Važno, da se do malo pred O pozdravim in bom vsa v elementu. user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: 30-letnice z željo po ....
11.12.2007 19:58:22   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Jaz sem pa danes bila pri G. Nažalost še zmeraj moji jajniki spijo in nič ne kaže da bom kmalu dobila user posted image ! G. pravi da vsaj še tri mesece nebo user posted image . Upam, da res pride čez tri mesece sej jo že štiri leta čakam.


Sploh ne razumem...  Zaradi česa pa pride do tega? A se ne da nič pomagati s kakšnimi hormonskimi tabletami? Ja koliko mižnosti pa je, da ženska v takem primeru sploh lahko zanosti?

Joj če pomislim za nazaj kako bi bila vesela če user posted image ne bi bilo. Sedaj jo pa komaj čakam, da zaključim s 3 ciklusi in nato v nove boje.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 8:38:06   
*sanela*
Pri meni je pa tako: od poroda nisem dobila user posted image , lani so ugotovili da imam tumor na hipofizi in zato povišan hormon prolaktin. Zaradi višine prolaktina moji jajniki spijo in user posted image  nimam. Dobila sem tabletke dostinex, ki mi bodo znižale prolaktin. Ko bo prolaktin znižan bom dobila user posted image  in bom imela O in bom lahko začela delati na še enem user posted image !
Držim pesti za vse čvekice, da čimprej ugletate user posted image !

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 14:54:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: vianne



Punce kar se tiče seznama, upam, da ne boste jezne če bom še kdaj kiksnla. Saj se trudim pa nimam ravno prakse, saj ustvarjam takle seznamček prvič in mi ne gre ravno od rok... mi gre vse nekam križem kražem user posted image . Kakšen nasvet bi mi prav prišel ...Sedaj ga vedno kopiram iz prejšnjega odgovora pa moram smeškote vedno znova prilepit.





Je drug sistem user posted image  in sicer poiščeš tazadnji seznam, stisneš pri njem "citiraj" (v zgornji vrstici), pobrišeš "quote" spredaj in zadaj in imaš vse - imena, smeške, barve. Potem pa samo dodajaš user posted image  

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 15:01:52   
mandarinca
Ojla, čvekice!

Jaz si bom privoščila eno user posted image , a bo še katera?
Me ravno danes napada neki črvek, in že cel dan razmišljam (kar ni glih v moji navadi user posted image ), in sem ugotovila, da pogrešam "moje" v Mariboru - s tem mislim dr. in sestre, pogrešam vožnje tja in nazaj (in kakšne prometne zamaške user posted image ), sedenje v čakalnici in razmišljanje ali bom naslednje pol ure na vrsti ali ne, kakšno trač - party s sotrpinkami, ...

Pa še ni minil en mesec, kar sem bila v postopku ...

Zgleda, da bo treba nazaj tja ... user posted image user posted image user posted image !

Upam, da me bodo čimprej vzeli v postopek ...!

Pa ve, kako ste?

LPuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 15:59:10   
vianne
ledenka hvala za inštrukcije, bom naslednjič znanje stestirala. No dajmo hitro, naj kakšna ugleda user posted image , da popravim seznamček user posted image

mandarinca danes sem pa jaz bolj user posted image . Komaj čakam, da minejo še dva ciklusa, pa se mi dnevi ne premaknejo nikamor. Pa še v službi je dela vrh glave. Delam v računovodstvu pa se pozna konec leta. Pa vsi govorijo veseli december... jaz ga sploh ne občutim. Danes sem bila okupirana cel dan, živčki se mi kar krovžlajo, ma bo boljše. 
No kar se tiče darila zame bom pa spustila decemberske strice in bom prosila gospoda Valentina da mi prinese magični user posted image . Samo potrpljenja si želim, da bom sproščeno pričakala februar. Mandarinca tudi tebi želim potrpljenja in sproščenosti ker vem kako je če te kaj črviči in ti misli uhajajo drugam.

Sedaj pa šibam domov... se oglašam kar iz službe. Mi ni dalo mira, sem mogla malo pokukati na RR. 

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 16:27:20   
metuLJchy
Se vam tudi jaz spet malo pridružim..je ratala kar vesela druščina. Upam, da bodo tej praznični strički čimvečim izmed vas prinesli user posted image , če pa ne - pogumno naprej v boje. Mene je danes za kratek čas v posteljo položila user posted image , kaj takega se mi do sedaj še ni zgodilo, krči in bolečine za znoret..no, zdaj že pridno računam po ringaraja koledarčkih kdaj bodo naslednji dnevi okrog ovulacije, pa mi ni nič jasno...po ringaraja je en datum oz. kar cela perioda, po menklu pa čisto drugi datum, ki se za cel teden razlikuje..ali katera uporablja ringaraja koledarček ovulacije in ali kateri drži?

Drugače pa vsem en velik pozdrav, naj vam bo čimbolj prijetno, brez pretiranih skrbi...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 18:04:05   
mandarinca
vianne, sicer ne poznam tvoje zgodbe, ampak se mi zdi, da sva v istem "zosu";
jaz sem namreč slab mesec po abraziji user posted image , in bom verjetno tudi morala čakati do februarja - tako mi je bilo povedano - 3 cikluse - ampak user posted image še ni prišla, upam, da ga ne bo zdaj kaj biksala. Bom pa jaz kar v začetku februarja klicala tja, in bom videla, kaj bodo rekli.


metuLJchy, ko vsaj tega user posted image ne bi nikoli več bilo, a ne? Ko bi morala prit, je ni, ko pa je ni treba, se takoj prikaže! Pa še težave nam povzroča!

Kje pa so danes ostale 30-letnice???

LPuser posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 18:31:13   
vianne
mandarinca 18.10 sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 9 tednu. Po posvetu z g. moram čakati 3 cikluse. Upam, da kmalu samo še enega, saj pričakujem drugo user posted image po abraziji cca. 18.12. tako, da če bo m. točna bom imela plodne dneve v začetku februarja.

metuLJchy jaz si računam po temle koledarčku tukaj .
Je sicer hrvaški vendar mi je všeč saj te celo obvestijo na mail kdaj se začnejo tvoji plodni dnevi.  Uporabljam pa ga le, da si povprečno določim dneve potem pa se še opazujem no... in potem smo še dodatno pridni okoli tistih dni. Tale sistem pri meni deluje, saj smo zanosili v prvo in upam, da drugič bomo tudi, brez kasnejših zapletov kot sem razložila mandarinci.


(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 18:55:38   
vianne
user posted image   VSEM ZA SREČO

 


30-letnice z željo po prvem  user posted image   :
  
vianne
neela
citrončica
lučka25
čačka
janaB
Pikyca
naja2
pikovit
tassi1
bayb77
ledenka
ozone

      
30 jim ne uide user posted image

MetuLJchi
stefka
aspirinčica
Sulfinija
trinity22
         

30-letnice srečke user posted image :

ayo
pika74
tosja
astrea   
   


30-letnice že mamice, ki si želijo šeee

stunfek
orhideja75
biba77
mirabela
katka11
sanela
mandarinca
eviii




Zanimivi linki:

o čaju krvomočnica ter plahtica
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2132188

o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154526

zanimiva stran - organska kolekcija za naše malčke
http://www.srcek.si/si/




< Sporočilo je popravil vianne -- 12.12.2007 19:03:37 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 19:09:28   
vianne
Ledenka evo sem že isprobala in deluje user posted image . Kot vidite sem se malo poigrala s seznamčkom... sem sama doba pa se malo kratkočasim. No sedaj vsaj imena niso več križem kražem.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 19:58:32   
mandarinca
vianne, čisto isto situacijo sem jaz imela; imela sem dva user posted image , in obema je srček nehal biti v 9 tednu. Še vedno user posted image , ko pomislim na to, ampak se pobiram, in bo šlo ...
Seznam pa je superca user posted image user posted image user posted image !

LPuser posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 20:01:27   
lara light
Drage moje, še posebej pridna vianne,
prosim za častno mesto: želja po prvem, starost 33!
Topel objemček vsem user posted image  in naj bo 2008 leto izpolnjenih želja, nič skrbi in solza!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 20:20:12   
vianne


user posted image   VSEM ZA SREČO

 


30-letnice z željo po prvem  user posted image   :
  
vianne
neela
citrončica
lučka25
čačka
janaB
Pikyca
naja2
pikovit
tassi1
bayb77
ledenka
ozone
lara light
  

      
30 jim ne uide user posted image

MetuLJchi
stefka
aspirinčica
Sulfinija
trinity22
         

30-letnice srečke user posted image :

ayo
pika74
tosja
astrea   
   


30-letnice že mamice, ki si želijo šeee

stunfek
orhideja75
biba77
mirabela
katka11
sanela
mandarinca
eviii




Zanimivi linki:

o čaju krvomočnica ter plahtica
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2132188

o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154526

zanimiva stran - organska kolekcija za naše malčke
http://www.srcek.si/si/





(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 20:21:39   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Topel objemček vsem user posted image  in naj bo 2008 leto izpolnjenih želja, nič skrbi in solza!



Dobrodošla med nami. Lepo napisano user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: 30-letnice z željo po ....
12.12.2007 21:27:23   
metuLJchy
vianne tvoj koledarček je super, podobno mi zračuna na ringaraja, menkol pa kasni. Tudi dizajnersko mi je ta najbolj cortkan z vsemi pisanimi rožicami.

Mandarinca in vianne mi je hudo, da sta morali skozi takšno izkušnjo - predvsem naj vama ne vzame upanja in zaupanja v to, da spet pride tisti dan ko ugledata črtico. In vse punce bomo držale pesti da se srečno konča.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 7:17:40   
biba77
Oj,

jaz sem tukaj, ampak v kronicnem pomanjkanju casa, tako, da bom poskusila od torka naprej malo vec sodelovat... Ta sluzba me bo ozela do zadnje kapljice.user posted image
Dosti pisite, da bom kaj lepega prebrala.user posted image

b77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 9:54:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Ledenka evo sem že isprobala in deluje user posted image . Kot vidite sem se malo poigrala s seznamčkom... sem sama doba pa se malo kratkočasim. No sedaj vsaj imena niso več križem kražem.


user posted image  lepo zgleda user posted image  samo upam, da se bomo vse počasi preselile v modri predel user posted image  

metuLJchi, menkol jemlje za lutealno fazo 11 ali 12 dni user posted image  RR koledar pa 14 dni (kar je bolj običajno). menkol sem zaradi tega nehala uporabljat, ker sem bila kar mal zmedena user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 10:05:02   
T1979
Oj, se še jaz pridužujem klubu - mislim da spadam pod rubriko 30 jim ne uide, stara sem 28, no grem proti 29, še pol leta imam fore. user posted image  še nimamo, delamo pa dobri 2 leti.

Želim si čim prej zagledati user posted image  in tudi vsem tukaj želim, da čim prej zagledate user posted image .

Lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 19:37:28   
pf
Živjo punce. Jaz sem stara 31 let in mi je hudo žal, da o otrocih s partnerjem nisva razmišljala prej. Sedaj sva v postopku umetne oploditve (2.) in upam, da bo čimprej +, kajti čas kar beži. Ko si mlajši razmišljal o vsem drugem, samo o otrocih ne, ko pa se že odločiš te lahko marsikaj preseneti. Midva s partnerjem si v življenju nisva predstavljala, da bova kdaj v postopku umetne oploditve.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 20:07:30   
vianne
T1979 in pf pozdravljene. Dobrodošle med borkami. Upam, da vama bo uspelo kmalu ugledati user posted image .
Ja čas res hitro beži in tudi meni je žal, da se nisem prej odločila za user posted image . Vendar verjetno nisem bila pripravljena saj mi je vse drugo rojilo po glavi samo dojenček ne. Sedaj pa se mi vrti drugi film in ne mislim drugega kot kdaj bom spet ugledala user posted image in si želim, da bi bilo tokrat vse O.K. do konca nosečnosti. Ma veste kaj, ne želim VEM, da bo sedaj vse v redu.

Čutim, da bom vsak čas dobila user posted image (že cel dan me zebe in top občutek imam v spodnjem delu trebuha) in bo točna kot urca. Kmalu bom lahko rekla: samo še en ciklus.... in v nove boje naprej user posted image










(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: 30-letnice z željo po ....
13.12.2007 20:09:43   
vianne

user posted image   VSEM ZA SREČO

 


30-letnice z željo po prvem  user posted image   :
  
vianne
neela
citrončica
lučka25
čačka
janaB
Pikyca
naja2
pikovit
tassi1
bayb77
ledenka
ozone
lara light
pf
 
30 jim ne uide user posted image

MetuLJchi
stefka
aspirinčica
Sulfinija
trinity22
T1979
         

30-letnice srečke user posted image :

ayo
pika74
tosja
astrea   
   


30-letnice že mamice, ki si želijo šeee

stunfek
orhideja75
biba77
mirabela
katka11
sanela
mandarinca
eviii




Zanimivi linki:

o čaju krvomočnica ter plahtica
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2132188

o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154526

zanimiva stran - organska kolekcija za naše malčke
http://www.srcek.si/si/






(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: 30-letnice z željo po ....
14.12.2007 0:05:05   
naja2
user posted image user posted image Tudi jaz se javljam ob kroničnem pomanjkanju časa in vas preberem zvečer.

Najprej dobrodošle ledenka, eviii, sulfinija, ozone, lara light, T1979 in pf user posted image , vsem nam želim, da čimprej zagledamo user posted image  .
Vianne, super seznamček user posted image  user posted image .

Da se še jaz navežem na temo, ki ste jo začele in jo tudi jaz dobro poznam. Sem stara 33 in že 2,5 let se trudiva user posted image pa sva letos naštimala le eno IMN. Tudi meni je žal, da sem se tako pozno odločila za user posted image  (je bolj meni prepustil odločitev). Tudi jaz si nisem nikoli mislila, da ko si bova zaželela user posted image , da to ni takoj mogoče. Zmeraj sem rekla, da najprej služba, pa služba za nedoločen čas, pa ....

O tem bi morali takrat več govoriti, jaz nisem imela pojma. Pa takrat ni bilo interneta v vsakem domu, da bi lahko kam pogledali. Mogoče jim zdaj že kje v šoli povejo, da se s staranjem zmanjšuje možnost zanositve.  

In ne na koncu, jaz pa pravim vsaka stvar je za nekaj dobra: letos sem podpisala pogodbo za nedoločen čas, pri operaciji IMN so mi popravili vse zarasline ..., v tem času sva še nekaj preuredila in imamo še kar nekaj dela, da bo ena dodatna soba končana. Takrat, ko smo bili "mladi" smo uživali brez skrbi naokoli, ... in nam je kar pasalo, ampak če bi se še enkrat lahko odločila bi se zagotovo prej.

Zdaj pa že komaj čakam na obveznosti, ki jih prinese user posted image , da končno presekam 100% delo v službici, za katero moraš v tem času biti vesel da jo imaš user posted image .

Včasih sem delala v računovodstvu zato te razumem, koliko dela je še za postoriti.
 
 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: 30-letnice z željo po ....
14.12.2007 9:01:49   
*sanela*
Ja res je hudo ko se odločiš za user posted image  pa ugotoviš, da ne gre tako zlepa kot si si predstavljala.
Jaz imam to srečo, da sem se odločila za user posted image  zelo mlada imela sem 23 ko sem rodila. Še sreča, ker se je zdaj vse zakompliciralo.
Jaz sem si želela 3 user posted image  do 30 let. Sedaj bi bila srečna če bi lahko do 40 imela še enega.
Držim pesti za vse nas borke!!!!!!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?