|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
18.2.2016 16:11:46   
Bigmamma
Se strinjam s tabo glede zdrave prehrane, potem res ne rabis se dodatnih tabletk. Tudi meni je prijateljica omenila, da ji Elevit ne odgovarja..aja, vmes sem imela tudi Femibion, tam so dodane se neke zdrave mascobe menda.
Meni je sicer bilo slabo, se vedno mi obcasno je, ampak osebno nisem opazla poslabsanja ob jemanju tabletk user posted image tako da kakor katera, ti naredi tako, da bo tebi najbolje. Ce se res zdravo prehranjujes, ne rabis teh dodatnih stvari, poglej si malo v katerih zivilih je veliko folne;)

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
25.2.2016 7:48:08   
Stella83

IZVIRNO SPOROČILO: Bigmamma

aja, vmes sem imela tudi Femibion, tam so dodane se neke zdrave mascobe menda.



Femibion 1 ima folno + vitamine (pije se ga pred zanositvijo, do dopolnjenega 12.t). Potem lahko začneš s Femibion 2, ki ima poleg tablet iz enke zraven še kapsule omega3.

Glede na to, da moram po priporočilu G že od začetka dodatno jemati omega3 (Ribamed 1000), mi je v lekarni rekla, da lahko ostanem na Femibion 1.

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
19.6.2016 20:02:56   
Rdeca vrtnica
Jaz sem prenehala z uživanjem tablet z folno ,ker mi jih je moja g že veliko zamenjala ker sem po vseh dobila zelo močne stranske učinke da sem začela močno hujšat..tako da nejem sedaj ničesar uživam pa velik zel.in sadja. Upam seveda na vse pozitivno

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
23.11.2016 15:27:28   
Zarjan
Jedla celo nosečnost, od od prvega pregleda naprej, in nato še dolgo časa po porodu, ker sem jemala od Jamiesona Prenatal, ki je ubistvu cel komplet stvari, ki jih rabi telo v času nosečnosti in dojenja - meni se je super obneslo. Je brez konzervansov in podobnega; niso pa poceni. Tudi otroku sva dajala BabyD od Jamiesona, prav zato, ker so brez konzervansov.

(odgovor članu Rdeca vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
16.2.2017 15:39:26   
Bluebery
Imam vprašanje v zvezi s folno kislino. V opisu Tifola piše, da ga ni priporočljivo jemati pri slabokrvnosti (glej citat spodaj). Ker imam lažje težave s slabokrvnostjo, me zanima ali lahko za folno kislino jemljem B-kompleks od Fidimeda? Tako da skupaj z 400 umg folne dobim še vitamine iz B-skupine? Ali je folna v B-kompleksu prav tako učinkovita oz. "zdravilna" kot v Tifolu? Hvala

Tifol.
Zdravila ne uporabljajte
Ne jemljite zdravila Tifol, če imate slabokrvnost, ki je posledica pomanjkanja vitamina B12 (megaloblastna anemija npr. pri vegetarijancih in starejših ljudeh). Zdravljenje nepojasnjene megaloblastne anemije s folno kislino brez dodajanja vitamina B12 postopoma normalizira krvno sliko, ne izboljša pa motenj živčevja.

(odgovor članu Zarjan)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
22.1.2018 15:18:24   
alex45
This experience has navigated right into my heart.

http://kamagrareviews.com/oral-jelly/

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
22.1.2018 15:23:46   
alex45
Olive. Engaging. It keeps your mind occupied while you wait.
http://kamagrareviews.com/oral-jelly/

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: folna kislina-kdaj in kako?
22.1.2018 15:56:34   
Jetkarmak00
Blueberry.. Ginekologi najbolj priporočajo folno kislino Femibion. Femibion se od tifol razlikuje po velikosti tabletk (tifol so majhne tabletke, femibion pa trikrat večje kot tifol) in razlikujejo se tudi po tem da ima femibion edini aktivno obliko folne kisline. Bolj ti priporočam jemanje femibion ker ima poleg ativne oblike FK tudi še druge vitamine.. Začni jo jesti čim preje po pozitivnem testu. Nekje do 12ga tedna potem je pa zelo popularen elevit do konca nosečnosti. Se pa tudi ralikujeta elevit in elebaby. Elevit je boljši po vitaminih in mineralih. Tako ti samo svetujem user posted image

(odgovor članu alex45)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?