Clody
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Vrtec: sem klicala in se zmenila, da od februarja naprej plačujem za naš plačilni razred, odbijejo mi malice, ker je pač ne bo v vrtcu. Pri nas rezervacij ni, oziroma ne plačujemo rezervacij. Se mi pa vseeno zdi butasto, da sredi leta pokličeš in vprašaš, če pa zdaj ti lahko naslednji teden pripelješ svojega otroka v vrtec. Ja, saj to je splošno znano, da prostorov v vrtcu ni in so povsod čakalne liste, a ne? Zato sem pa jaz vpisala Ivo že aprila No, butasto od te mamice, ki hoče zrivat svojega otroka na Ivino mesto, da se razumemo. Mi smo pa tako za Tio vrtec dobili. da smo ravno poklicali, ko so 5 minut pred nami otroka odjavili, da ne bo hodil....In ni bilo v času vpisa, kar tako, enkrat, sredi leta....Saj veš kaj pravijo, poskusit ni greh.... No, ampak ni šlo za naslednji teden, ampak za naslednje šolsko leto, kakšne tri mesece po vpisu.... Enako. Sploh nisva vedla, da so vpisi v določenih mesecih. Slučajno je dragi prišel osebno vprašat kako pa kaj in zvedu, da je ravno en odpovedal.
|