Raho
|
Ekola, še mi. Včeraj smo imeli obiske, so bili pri nas Rijini pa sta mladička tako uživala . Skaana - čim prej se pocajtajte. Grozljivo je to, ko sta oba mladička bubana. Mene še zdaj stisne pri srcu, ko se spomnim, kako smo vsi pokapali v posteljo pri Črtomirovem 1. neuspešnem uvajanju v vrtec . Za Alekseja in Ateniko: . No, hokejistka, tako je: Taras, Julija, mala Puhika in mali Foxinec. A ne? Vi boste kaj prišli na naše konce, da ubereva en ČVEK? Mi smo na splošno OK. Klima nam dela 200 na uro. V stanovanju imamo prijetnih 22 stopinj, ampak je kljub temu zaželjeno, da nihče preveč ne diha, ker se prehitro razvija toplota. Imamo že 2 zobka. Pognala sta skoraj istočasno. kakšnih večjih sprememb pri Iraji Živi ni bilo, le malo bolj tečka je bila in morda še malo več se je dojila . Moram pa pohvaliti Črtomira. Naenkrat (kot strela z jasnega) se več ne boji naše Gee. Končno lahko vsi skupaj uživamo na dvorišču in naša novofundlanka ni v boksu, ko je Črto na dvorišču . Je pa res, da zgledi vlečejo in je videl, da se od Rije Til nič ne boji Gee pa se je še on opogumil. Živa pa je tako ali tako NORA na Geo. Prejšnjič sem morala naročiti še nekaj rezervnih delov za voziček (sončno strehico, marelo) in so bili v akciji vsi filsi, tako, da sedaj imamo poleg jeans izvedbe še pink - to pa sem si jaz od začetka želela, ampak nisem upala vzeti pink vozička, ker bi nas potem lahko bilo ZELO presenetilo, če bi namesto Iraje Žive dobili Ireneja . Tako sedaj imamo jeans voziček, v kombinaciji z rdečo (poletna strehica in marela) ter s pink kombinacijo za zimo (zimska vreča in še eni filseki). Glede teh barvnih komvinacij pa je Bugaboo res zakon . Pa glede cene tudi . Ampak jaz še vedno trdim, da je bil vreden vskega centa. ElaM - ne se sekirat za avto. Sedaj boš tako ali tako celo poletje zunaj z avtom na mleko, potem pa bo že zima, pa tako ali tako ne rabiš klime . Mojo babico so ponoči odpeljali v bolnišnico in imam nek čuden občutek, da se ne bo končalo dobro. Glede na njeno starost, visoko sladkorno in amputirano nogo. Tako bomo morali krstitke najverjetneje preložiti na jesen. Ampak sva se ravno z mojim pogovarjala, kako nama ne uspe ljudi spraviti pod 40. Samo na našem koncu je pač tako. ČE pvabimo od mojega strica, potem moramo tudi mojo teto. Če ne povabimo od mojega strica, potem bo babica od mojega doživela živčni zlom... Če povabimo strica, moramo tudi sestrično. Sestro logično, da moram povabiti, pa botre (Iraja Živa bo imela dve botrici, ena, ki je ne želimo, bo pa tako ali tako dobila živčni zlom, zato jo moramo povabiti vsaj na krstitke). Pa potem moramo povabiti župnika na kosilo, ker je od mojega fotra učenec. Fora je v tem, da je na obletnici OŠ (moj fotr mu je bil razrednik), rekel: Gospod H., slišim, da ste prejšnji teden dobili vnukinjo. Meni bi bilo v veliko čast, če bi jo alhko krstil (če bodo jo vaši seveda dali krstiti). Sedaj pa bodi pameten pa delaj tako kot veš in znaš . No, moram si it sprat barvo z glavve. Ostanite v cvetju. Se še kaj javim
|