|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
30.5.2008 23:01:41   
15.7.

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

kako kaj tvoje zdravje. a si že dobila kake izvide? upam, da se ti čim prej uredi tole.

izvidov še nimam, čakam zdej izvide od docenta dr. Janeža, sem imela 5 urni OGTT pa ga nisem do konca zdržala.
upam, da se tvoja zaki čimprej pocajta.

zdej pa grem spat. LN

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
30.5.2008 23:37:24   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ti nisem nič favš k imaš user posted image user posted image
Pejd ti rajš še mal vozičke čekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa si, si! Saj vem, da si že o drugem sanjala. user posted image user posted image user posted image  Ampak sem najbrž res jaz tebi bolj favš za to teraso danes. user posted image  Ja, vozeki so pa moja šibka točka. user posted image

Skaana: user posted image  za izboljšanje. Še nekaj e-vitaminčkov vam pošiljamo user posted image user posted image user posted image

15.7. A vi pa že kar z zobki? Joj, samo da se spomnim Janovih prvih 4. user posted image . Ampak potem s podočniki in kočniki ni bilo pa nobenih problemov. user posted image  Držim pesti, da čimprej izrastejo, pa da se ti poštimaš, da boš imela več moči.

Magi, a pri vas pa kar škrlatinka razsaja? Ojej, no, tega pa še nismo imeli. Me pa zanima, to gnojno vnetje oči je tudi nalezljivo pri otrocih, ne? To pa sprašujem, ker jih ima Jan zdaj že tretjič. In ga čisto pozdravim (seveda to traja 2-3 tedne), potem pa po par dnevih (zdaj nazadnje po 3. tednih) pa spet pride cel zalepljen domov. user posted image

No, pa grem spat, če je že Želva vse nagnala. Nočka!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
31.5.2008 7:52:31   
trdozimc
Dobro jutro, dober dan....!

Na zdravje, zaspanke! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
31.5.2008 8:18:49   
ElaM
Dobro jutro, Trdozimc zgleda, da sva samo midve že v pogonu.user posted image Hvala za kavo, sem jo ravnokar spila.

Skaana, še naprej držimo pesti za Ateno in Alekseja, da bosta čimpej zdrava. Imatae smolo s temi boleznimi.user posted image  Pa še selitev, re si dobra, da vse folgaš.user posted image

Hokejistka, jaz bi tudi geslo, da  vidim, če bom uganila kdo je kdo.

Magi*, res upam, da Zaki ne pokasira škrlatinke.

Jaz sem pa danes vesela, če bo vse po sreči, greva zaarat avto in to ne kakršenkoli avto, ampak avto s klimo.user posted image user posted image user posted image  No, če nama to uspe, moram generalno spucat twingota in ga dati na avto net. Se mi zdi, da skoz nekaj oddajam, sem že pravi hšeftar.user posted image
Popoldne gremo z malackama na en rd. In tako bo dan okoli.
Lepo bodite, punce moje, pa se še beremo.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 31.5.2008 8:19:16 >

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
31.5.2008 8:40:09   
lana38
Pa ste res pridne v pisanju, kot da bi zunaj kar naprej deževalo. user posted image
Tim je končno začel uživati v kopanju.user posted image  Včeraj je protestiral, ko sem ga vzela ven iz vode. Je pogruntal, da je v vodi fajn.
Blaž uživa na Pohorju, je kar poklicati pozabil.user posted image To so pač otroci. Se razživijo in čisto pozabijo na dom.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
31.5.2008 9:00:03   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Jaz sem pa danes vesela, če bo vse po sreči, greva zaarat avto in to ne kakršenkoli avto, ampak avto s klimo.user posted image user posted image user posted image  No, če nama to uspe, moram generalno spucat twingota in ga dati na avto net. Se mi zdi, da skoz nekaj oddajam, sem že pravi hšeftar.user posted image
Popoldne gremo z malackama na en rd. In tako bo dan okoli.

user posted image  Za avto! Uživajte!

Pa ste res pridne v pisanju, kot da bi zunaj kar naprej deževalo. 
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Ne, ampak je prevroče za izlete z avtom ali peš. user posted image

Blaž uživa na Pohorju, je kar poklicati pozabil.user posted image To so pač otroci. Se razživijo in čisto pozabijo na dom.

Saj ne pozabijo. Kar spomni se, ko si bila ti kje. Po mojem velikokrat pomisli, ampak čez dan najbrž itak ne smejo klicat (vsaj ponekod vem, da imajo tako prakso), zvečer se pa toliko dogaja - ali kot pravi user posted image  mama: dokler ne kličejo veš, da se imajo dobro.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
31.5.2008 10:13:58   
želva
Zdejle pa brez heca:
15.7. upam da se tebi zdravje čimprej umiriuser posted image user posted image , pa da Klemenu čimprej pridejo zobki ven, bo prvi mali decembrski zajčekuser posted image

ElaM, dober cenkaj za avtouser posted image user posted image user posted image

Lana 38, imamo vse čas ker je zunaj prevroče, pol pa strani kar letijo. Blaž se ima pa verjetno tako fino, da je pozabil poklicatuser posted image

Trdozimc, upam da ni kakšne zamere iz prejšnih postovuser posted image Za še enga user posted image sem jaz takoj, če bi imela službo, pa je nimam.Pa pol če pomislim, da bi bila Manca stara malo več kot leto dni, pa še en mican, jao mi... če bi bil tak kot Manca prve mesece, je bila 20 ur na dan priklopljena na joško, kako bi mi še kaj drugega uspelouser posted image Že zdaj sem vesela, da imam super taščo in mi veliko pomaga oz. kdaj pazi Manco, da greva lahko midva na pico.

< Sporočilo je popravil želva -- 31.5.2008 10:14:35 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
31.5.2008 11:26:33   
trdozimc
Trdozimc, upam da ni kakšne zamere iz prejšnih postov IZVIRNO SPOROČILO: želva

user posted image  Ja, enako. user posted image  A se ti zdim danes kaj manj zgovorna, ali zakaj si to pomislila? user posted image

Včasih pa je prednost, da imaš prej otroke, preden iščeš službo - mislim, nekateri delodajalci raje vidijo, da je ženska že ''dala čez'' porodniško. No, če ti le drugače znese otroke rihtat.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
31.5.2008 12:27:35   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Trdozimc, upam da ni kakšne zamere iz prejšnih postov IZVIRNO SPOROČILO: želva

user posted image  Ja, enako. user posted image  A se ti zdim danes kaj manj zgovorna, ali zakaj si to pomislila? user posted image

Ne, ne čist iz božje predvidnosti. Še zmeri ne veš, kdo se skriva tam zadaj, pa jaz včasih kakšno tako nepremišljeno ven vržemuser posted image A pol te lohk še kej user posted image ?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
31.5.2008 12:36:32   
trdozimc
Ja, seveda, je prav luštno, če se kdo malo zafrkava. user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
31.5.2008 13:02:55   
ElaM
Sm že nazaj in to brez avta.user posted image user posted image user posted image user posted image  So ga prodali. No, mogoče mi pa ta ni bil usojen in bi itak imela z njim same težavem pa klima bi mu mogoče crknila, pa kuril bi veliko,... user posted image  Ja, ja vsaka tolažba  je dobra. Tako, da zdaj bom RR-jo zanemarjala, ker bom skoz na avto netu visela.user posted image

Evo jaz razvozljam uganko: Taras spi, Foxina ima tudi fanta, tako da je skrajno levi, Julija ima roza klobuček, od puhice je pa punčka druga iz leve. no, Hokejistka kdaj greva na kofeuser posted image

Zdaj pa hitim,..

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
31.5.2008 14:03:09   
trdozimc
Ojej, ElaM, škoda user posted image .
Ampak veš, tudi jaz verjamem, da je vse za kaj dobro, tako da: sigurno te kmalu najde boljši in cenejšiuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
31.5.2008 15:29:23   
hokejistka
Evo jaz razvozljam uganko: Taras spi, Foxina ima tudi fanta, tako da je skrajno levi, Julija ima roza klobuček, od puhice je pa punčka druga iz leve. no, Hokejistka kdaj greva na kofe

Pa ne no.................... user posted image še vedno ni prav user posted image user posted image user posted image

Ampak zdaj imam pa jaz tega zadosti!!!!!!!! Bom za kavo prišparala user posted image .

Tarasa (Magi) ste vse uganile user posted image Je fantek na desni, ki spi.
Nik (Foxina) je fantek na levi. Bravo ElaM user posted image

Lea (Puhica26) pa je deklica s klobučkom.

Julija( hokejistka) ima oblečene rdeče hlače.

Zvečer bom dala še dve slikici v album. Geslo ostajo isto.

Uživajte v vikendu.

< Sporočilo je popravil hokejistka -- 31.5.2008 15:30:42 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
31.5.2008 15:32:47   
15.7.
ja upam, da bojo hmal zobki. od kolegice tamali je imel zže pri 3 mesecih zobek, sedaj pri pol leta jih ima že 4.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
31.5.2008 21:12:34   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Evo jaz razvozljam uganko: Taras spi, Foxina ima tudi fanta, tako da je skrajno levi, Julija ima roza klobuček, od puhice je pa punčka druga iz leve. no, Hokejistka kdaj greva na kofe

Pa ne no.................... user posted image še vedno ni prav user posted image user posted image user posted image

Ampak zdaj imam pa jaz tega zadosti!!!!!!!! Bom za kavo prišparala user posted image .

Tarasa (Magi) ste vse uganile user posted image Je fantek na desni, ki spi.
Nik (Foxina) je fantek na levi. Bravo ElaM user posted image

Lea (Puhica26) pa je deklica s klobučkom.

Julija( hokejistka) ima oblečene rdeče hlače.

Uživajte v vikendu.

Jaz bi tudi mela geslo prosim!!!

IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

ja upam, da bojo hmal zobki. od kolegice tamali je imel zže pri 3 mesecih zobek, sedaj pri pol leta jih ima že 4.

Upam da težavice čimprej minejo in da pridejo zobki.

No mi smo dans probali korenčkov sok in je mali taki fris nardil da je blo joj. Kot da bi mu najbolj nagnusno stvar dali v usta. user posted image Je bil prov hecn. So spil  ga je za eno čajno žličko.

ElaM škoda za avto, sej se bo še kak najdu.

Uživajte čao

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
31.5.2008 22:10:44   
Vrtnica79
OJ, zdaj sem na hitro prečekirala kaj je novega

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Iiiiiiiii, kak ste lepi. Puhica in Magi- super izgledatauser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

No mi smo dans probali korenčkov sok in je mali taki fris nardil da je blo joj. Kot da bi mu najbolj nagnusno stvar dali v usta. user posted image Je bil prov hecn. So spil  ga je za eno čajno žličko. 

So smešni, a ne? Saj, bo počasi prišel na žmah. Boš videla kako mu bo sadje teknilo. Naša ima najraje banano, se kr oblizuje zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Sm že nazaj in to brez avta.user posted image user posted image user posted image user posted image  So ga prodali..........

Itak da te čaka nekje še boljši avto.Držim pesti, da ga čimprej najdeš.

15.7.- upam da bodo zobki čimprej zunaj. Samo pazi pol, da te ne vgrizneuser posted image user posted image user posted image

Trdozimc in Želva je fino malo čitat ko se zabavatauser posted image

Lana38, no ju3 je že nedelja in pride Blaž že domov. Saj je kar hitro minilo, ne?

Mene pa čaka user posted image  pa se mi tako ne da. Sem danes oprala 3 stroje. Zdaj pa raje malo surfam, kot da bi se spravila delat. Eh, saj bo počakalo.............. moj se ziher nebo dotaknu tega kupa.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
31.5.2008 22:25:52   
Vrtnica79
Tejka, čestitke Janu za 5. mesecev

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
31.5.2008 23:03:09   
klarisima
Čer user posted image
Tako, pa mi je uspelo prit mal pogledat user posted image
Skaana tudi od mene. Je pa user posted image ko so sončki bubani.
Magi prava umetnica user posted image , zdaj vem kje iskat nekaj posebnega za posebne priložnosti user posted image
Elam škoda za avto in najbržimaš prav, da ti ni bil usojen. Naslednji pa bo boš vidla. In potem pridete na morje, da se spoznamo user posted image Aquapark pa je res baje ok. Mi2 bova tudi skoraj šli malo zaplavat user posted image

Mi pa smo klimo naredili pred par tedni in so nas eni stari sosedje od faušije inšpektorju prijavli češ da smo jo dali na skupno lastnino user posted image zdaj pa čakamo kdaj bo prišel, da mu še malo okolico razkažem user posted image Jo pa vklopim zmeraj ko greva od doma, tako da je fajn friško ko se vrneva user posted image
Ravno danes sem ji tudi debelo odejico odstranila in dala kociko v prevleko. Se mi zdi, da ji bolj ugaja glede na to da je ni zbrcala dol user posted image Je pa tudi moja oblečen v normalen bodi in tanki bombažni pajac čez. Čakam na vrečo pol, pa pride na vrsto pidžama in bose noge user posted image
Sva pa z mojim  user posted image danes ugotovila, da je moja princeska na breskve alergična user posted image Jaz sem jo jedla in itak karkoli jem pred njo stegne ročice in hoče še ona. In tako sem ji dala da je malo polizala, čez 10 minut pa je dobila bule po celem ličku, kot da jo je 5 komarjev pičlouser posted image Še dobro, da Kamagel pomaga user posted image user posted image user posted image

Se pa mi dozdeva da bo vsak čas kak zobek pogledal ven...je sitna in vroča...pa saj je že velika punca user posted image tudi sedi že sama in se počuti prav fantastično, ker se samo smeji user posted image

Ja in ju3 imamo krst...pričakovanja je konec, zdaj gre zares. Fešta bo kar velika (želje mojega dragega tasta) zato me malo panika grabi, ampak saj bo....upamuser posted image
Oblekco sem najdla na netu in bo res prava princeska. Bom poslikala in delila user posted image

Ok torej punce, lepo nedeljo vsem skupaj user posted image

ps
hokejistka...štufa pomeni imet poun kufer vsega user posted image je pa kolegica rodila zdravega korenjaka, mislim da 53cm velikega in cca. 4300g user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2743
31.5.2008 23:58:00   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Mi pa smo klimo naredili pred par tedni in so nas eni stari sosedje od faušije inšpektorju prijavli češ da smo jo dali na skupno lastnino user posted image zdaj pa čakamo kdaj bo prišel, da mu še malo okolico razkažem user posted image Jo pa vklopim zmeraj ko greva od doma, tako da je fajn friško ko se vrneva user posted image

user posted image  za klimo. Sosedje pa najbrž mislijo, da če vas prijavijo, da jo boste morali z njimi delit. user posted image

Sva pa z mojim  user posted image danes ugotovila, da je moja princeska na breskve alergična user posted image Jaz sem jo jedla in itak karkoli jem pred njo stegne ročice in hoče še ona. In tako sem ji dala da je malo polizala, čez 10 minut pa je dobila bule po celem ličku, kot da jo je 5 komarjev pičlouser posted image

Je koščičasto sadje precej problematično menda. Pa limone, pomaranče, jagode in kivi. Nič se preveč ne sekiraj, če reagira samo na to. Pri enem letu itak večina preobčutljivosti mine (seveda je vmes boljše, da se temu sadju izogibate), ko organizem dozori.

Ja in ju3 imamo krst...pričakovanja je konec, zdaj gre zares. Fešta bo kar velika (želje mojega dragega tasta) zato me malo panika grabi, ampak saj bo....upamuser posted image
Oblekco sem najdla na netu in bo res prava princeska. Bom poslikala in delila user posted image

Super žur bo to, boš videla! user posted image user posted image user posted image  Uživajte!

Hokejistka - lepe slike! - ja, seveda si mela enkratne motive user posted image

No, drugače pa vas nič ne morem pokomentirat, ker niste skoraj nič napisale. Še Želva se me je danes odpovedala, ker ima nujne opravke... Pa ne da sta spet na terasi user posted image

NIč. Bom pa še jaz šla spat. Nočka!

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
1.6.2008 0:00:51   
trdozimc
user posted image  Tejka čestitke Janu! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
1.6.2008 9:23:27   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Tejka, čestitke Janu za 5. mesecev

user posted image

Ooooooo ful lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala!!!!

Tejka čestitke Janu!

Hvala!!!! SAm zdej se pa res pozna da ne ignorirate večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Mene pa čaka user posted image  pa se mi tako ne da. Sem danes oprala 3 stroje. Zdaj pa raje malo surfam, kot da bi se spravila delat. Eh, saj bo počakalo.............. moj se ziher nebo dotaknu tega kupa.

Veliko sreče s cunjami!!!

Sva pa z mojim  danes ugotovila, da je moja princeska na breskve alergična Jaz sem jo jedla in itak karkoli jem pred njo stegne ročice in hoče še ona. In tako sem ji dala da je malo polizala, čez 10 minut pa je dobila bule po celem ličku, kot da jo je 5 komarjev pičlo Še dobro, da Kamagel pomaga

Se pa mi dozdeva da bo vsak čas kak zobek pogledal ven...je sitna in vroča...pa saj je že velika punca tudi sedi že sama in se počuti prav fantastično, ker se samo smeji

Ja in ju3 imamo krst...pričakovanja je konec, zdaj gre zares. Fešta bo kar velika (želje mojega dragega tasta) zato me malo panika grabi, ampak saj bo....upam
Oblekco sem najdla na netu in bo res prava princeska. Bom poslikala in delila

Jaoj škoda za breskve, počaki zdej neki mesecev in ji jo potem spet probaj malo dati.

Glede krsta upam da se vse lepo izteče in itak čakamo slikce!!!

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 2746
1.6.2008 9:57:28   
želva

[
No, drugače pa vas nič ne morem pokomentirat, ker niste skoraj nič napisale. Še Želva se me je danes odpovedala, ker ima nujne opravke... Pa ne da sta spet na terasi user posted image

NIč. Bom pa še jaz šla spat. Nočka!

Pa si imela prav, terasa je zakonuser posted image
Živalca se je pa skrila, al jo je pa že kakšna zver user posted image user posted image
Da malo mojga ekstremista pohvalim, jee šel tečt in to 34 km.user posted image Telefon imam pa skoz v pripravljenosti, če bi ga slučajno fršlok k je že mal v letihuser posted image .

pri nas spet švoh spimo, kr neki ji dogaja ponoč, mal so mi zobje na sumu.

A vaši tud že kaj svojo voljo uveljavljajo?
Naša je ratala prav smešna, se čez dan ful upira spanju, pa jo vidiš da je koma, ampak začne tok protestirat kukr ji vtaknem dudo in dam ninicouser posted image

Klarisima, dober žurajte danes, pa slikaj, da bomo vidle malo princesouser posted image

pikica*, mense sem mal pozna, ampak ne nisem iz NM,sem kar iz  Logatca.

Me3 user posted image user posted image smo že nazaj  z jutranje šetnje in zdaj čakam, da mala tečka zaspi, pol grem pa kosilo skuhat, v upanju da si zaslužim kak izletuser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
1.6.2008 10:16:28   
Raho
Ekola, še mi. Včeraj smo imeli obiske, so bili pri nas Rijini pa sta mladička tako uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Skaana - čim prej se pocajtajte. Grozljivo je to, ko sta oba mladička bubana. Mene še zdaj stisne pri srcu, ko se spomnim, kako smo vsi pokapali v posteljo pri Črtomirovem 1. neuspešnem uvajanju v vrtecuser posted image . Za Alekseja in Ateniko: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, hokejistka, tako je: Taras, Julija, mala Puhika in mali Foxinec. A ne?
Vi boste kaj prišli na naše konce, da ubereva en ČVEK?

Mi smo na splošno OK. Klima nam dela 200 na uro. V stanovanju imamo prijetnih 22 stopinj, ampak je kljub temu zaželjeno, da nihče preveč ne diha, ker se prehitro razvija toplota.

Imamo že 2 zobka. Pognala sta skoraj istočasno. kakšnih  večjih sprememb pri Iraji Živi ni bilo, le malo bolj tečka je bila in morda še malo več se je dojilauser posted image .

Moram pa pohvaliti Črtomira. Naenkrat (kot strela z jasnega) se več ne boji naše Gee. Končno lahko vsi skupaj uživamo na dvorišču in naša novofundlanka ni v boksu, ko je Črto na dvoriščuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da zgledi vlečejo in je videl, da se od Rije Til nič ne boji Gee pa se je še on opogumil. Živa pa je tako ali tako NORA na Geo.user posted image

Prejšnjič sem morala naročiti še nekaj rezervnih delov za voziček (sončno strehico, marelo) in so bili v akciji vsi filsi, tako, da sedaj imamo poleg  jeans izvedbe še pink - to pa sem si jaz od začetka želela, ampak nisem upala vzeti pink vozička, ker bi nas potem lahko bilo ZELO presenetilo, če bi namesto Iraje Žive dobili Irenejauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako sedaj imamo jeans voziček, v kombinaciji z rdečo (poletna strehica in marela) ter s pink kombinacijo za zimo (zimska vreča in še eni filseki). Glede teh barvnih komvinacij pa je Bugaboo res zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa glede cene tudiuser posted image . Ampak jaz še vedno trdim, da je bil vreden vskega centa.

ElaM - ne se sekirat za avto. Sedaj boš tako ali tako celo poletje zunaj z avtom na mleko, potem pa bo že zima, pa tako ali tako ne rabiš klimeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mojo babico so ponoči odpeljali v bolnišnico in imam nek čuden občutek, da se ne bo končalo dobro. Glede na njeno starost, visoko sladkorno in amputirano nogo. Tako bomo morali krstitke najverjetneje preložiti na jesen.

Ampak sva se ravno z mojim pogovarjala, kako nama ne uspe ljudi spraviti pod 40. Samo na našem koncu je pač tako. ČE pvabimo od mojega strica, potem moramo tudi mojo teto. Če ne povabimo od mojega strica, potem bo babica od mojega doživela živčni zlom... Če povabimo strica, moramo tudi sestrično. Sestro logično, da moram povabiti, pa botre (Iraja Živa bo imela dve botrici, ena, ki je ne želimo, bo pa tako ali tako dobila živčni zlom, zato jo moramo povabiti vsaj na krstitke). Pa potem moramo povabiti župnika na kosilo, ker je od mojega fotra učenec. Fora je v tem, da je na obletnici OŠ (moj fotr mu je bil razrednik), rekel: Gospod H., slišim, da ste prejšnji teden dobili vnukinjo. Meni bi bilo v veliko čast, če bi jo alhko krstil (če bodo jo vaši seveda dali krstiti). Sedaj pa bodi pameten pa delaj tako kot veš in znašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, moram si it sprat barvo z glavve.
Ostanite v cvetju. Se še kaj javimuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
1.6.2008 10:41:17   
trdozimc
Ignoriranje - kaj je to? Meni se samo zgodi, da nimam časa, ali pa kdaj kaj pozabim napisat.

Želva user posted image  super za žuriranje. Ga jaz ful pogrešam.

No, glede na to, da se je Raho in še nekatere spet oglasile, lahko grem jaz na morje. user posted image  Saj vem, da boste pogrešale moje citate user posted image , ampak se vrnem čez en teden.

Uživajte!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
1.6.2008 12:40:26   
Vrtnica79
Mi pa smo imeli žurko ponočiuser posted image , je mala zakuhala in dobila vročino. Kar zlepegauser posted image  Mogoče so zobki, ker je danes že celi dan po rokah in tečko da je joj. Pa še zaspana je in nikakor ne more zaspati. Ponavadi je zdaj že 2 kitico spala, danes pa še nič od spanja. Sline pa kr tečejo z nje..............

Evo, me že kliče..................

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?