Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. No, mogoče se bo pa našlo kaj časa pa bomo tudi mi šli.
   . No, mogoče se bo pa našlo kaj časa pa bomo tudi mi šli.   .
   . 
 .
 .  

Se hecam
  Se hecam  

za čim prejšnjo ozdravitev.
 za čim prejšnjo ozdravitev.  Larina skrb,ampak v to pa nisem ravno sigurna,samo obljubo pač moram držat,očitno še nimam dovolj dela in skrbi z mojimi otroki...........
 Larina skrb,ampak v to pa nisem ravno sigurna,samo obljubo pač moram držat,očitno še nimam dovolj dela in skrbi z mojimi otroki...........  
   Pa še Gašper ima vedno vročino, ga sploh ne morem dati v vodo.
  Pa še Gašper ima vedno vročino, ga sploh ne morem dati v vodo. 
			 Sej meni je tudi čudno, Calpol ji dam ob 8 h, držal naj bi 4 ure, ampak takrat se nič ne zbudi, lepo spimo.Če ji ga ne dam, se začnemo zbujat in kričat ob 1 pa tja do 3 zjutraj, pol obupam in ji dam Calpol in spet spimo.Tako, da ne vmo ali so kakšne bolečine ali sanje
 Sej meni je tudi čudno, Calpol ji dam ob 8 h, držal naj bi 4 ure, ampak takrat se nič ne zbudi, lepo spimo.Če ji ga ne dam, se začnemo zbujat in kričat ob 1 pa tja do 3 zjutraj, pol obupam in ji dam Calpol in spet spimo.Tako, da ne vmo ali so kakšne bolečine ali sanje In namesto da bi tam vprašala, kakšna obolenja, se mi zdaj po glavi motaj same črne misli.
 In namesto da bi tam vprašala, kakšna obolenja, se mi zdaj po glavi motaj same črne misli.  

sploh ne vem kako zgleda
  sploh ne vem kako zgleda