Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nocoj se ga dala k sebi, pa vseeno nismo dosti spali, ker se je skoz nekaj obračal in jamral.
Upam, da ne... 
A ste na tekmi
- tok o tem, kok spremljam šport
Dobro jutro
, ki ima RD!! Upam da bo dobra. Ampak jo bomo šele v soboto jedli. Ker dans pečem biskvite, jutri nardim kremo in okrasim, potem pa še čez noč v hladilnik da se vse skup lepo navlaži in jo bomo komi v soboto probali. To se bomo načakali!!!
? Se sliši dobro. Si me spomnila, da mi je cukr padu
in
, ko kakšnega zagleda, se nagne naprej v vozičku in začne hitro dihat da joj
Pa tudi v knjigici ju zna pokazati
da bo Tim čimprej boljše. Tudi Š. nekaj pokašljuje že drugi dan ampak nima vročine in počuti se tudi ok tako da bom še malo počakala s klicanjem dr.
Škoda, da mi ni uspelo priti še enkrat do vas. Pa drugič zagotovo
naenkrat bo tu vaše novo gnezdece in še eno malo lepo bitje, pa še pupa povrhu
04.11.2007
29.11.2007
Prej sem jo pa uspavala tako,da mi je zaspala na dojki al pa sem jo po rokah nosila.
v Rabac in že komaj čakam,voda pa ne verjamem,da bo topla,ker se Teje ne upam kopat v morju,če bo mrzla.Bomo vidli.
, mi imamo sedaj samo eno zbujanje, ampak smo pa takrat vsako noč od 3 do 3.30 pokonc. Ne vem, ki si je najdla to uro. Uglavnem se zbudi za jest in preden jest naštimam mleko, je že čist budna in skače po postelji, se reži, spušča glasove, tud jest pol noče. Jo kar pustim, da skače nekaj časa, pol ji dam za jest in še nekaj časa rogovili, potem zaspi sama. Vsako noč imamo igrice