Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.Trenutno pa je v bolnici, ker ima problem s sečili in vročino, pa jo je G takoj poslal v bolnico. Upam, da bo vse OK z njo in z
.
, sam Lončica se je nekam potuhnila
.Ta teden gre že proti koncu, mogoče drug teden?
Če se bomo toliko menile, bo porodniške prej konec, kot bomo prišle do kofeta.
. Sem decembercica in sicer sva 19.12 postala starsa male Mie.Danes je Mia teska 7kg in velka 62cm.Porod je potekal zelo hitro, na svet je prijokala v piclih dveh urah, sem pa zato po porodu bila bolj boga.Mela sem grozne bolecine sivov pa se mastitis sem fasala cez 14 dni.Danes se se vedno samo dojiva, se je splacal potrpet ker, ko jo vidim kako uziva ko je, sem ful srecna
sem jo kar postrani pogledala. pa je bila zgleda lačna, ker je samo pojedla in spala dalje. sedaj je že v drugo pokonci in sedi pri meni v naročju in se ukvarja z robom mize
alja ima sicer skoraj vse podedovano od bratranca in sestrične tako se da fino skombinirat. drugače pa se mi zdi, da ji pašejo bolj močne barve, temno roza, vijolična in rdeča. ima rdečkaste laske in svetle učke, tako da ja v temnih barvah najbolj 'fest'.
.