Raho
|
No, na hitro, ker imam dela čez glavo... Mi smo še vedno na pol "ubogi" . Sicer je s Črtojem in mano že boljše, pupa pa je ostala brez glasu. Pa se mi tako smili. Ampak je pravi angelček - tako stoično in dobrovoljno vse prenaša, da ni za verjeti. Baby vac pa dela 200 na uro. Hokejistka, ne se sekirat - tudi mi še uporabljamo pri vozeku košaro in se Živa sploh ne pritožuje. Športni del bo postal aktualen čez ene 3-4 tedne. Prej ne. Striženje nohtov - jaz imam občutek, da ji jih strižem nonstop. Na rokah. Na nogah pa tudi ni problema. Odejic ne uporabljamo - Živa spi v vreči. Glede na to, da jih je Črto dobesedno sovražil... Dopust - pojma nimam. Ampak najverjetneje bo slovenska obala. Bernardin. Meni je tam všeč, ker imajo tudi notri aqua park - tako, da če vreme ne bi bilo, imamo varianto, kako preživljati dneve, pa tudi hrana je v Histrionu OK. Potem pa mogoče še kak teden Izole ali Ankarana. Konec maja pa nameravamo ali nekam v Istro ali pa na Gardsko jezero. O tem se še odločamo. Pa za en vikend nekam v hribe. Živa je sedaj končno nehala polivati v takih grozljivih količinah kot je. Menstre še nisem dobila (po prvem porodu je nisem imela še 10 mesecev) in upam, da je ne bom še tako hitro. Kako pa ve kaj oblačite vaše malčke za ven ob takem nestanovitnem vremenu? Da vidim, malce za primerjavo. Jaz imam rpakso - hlače, nogavičke, čeveljčki (če se temu lahko tako reče), bodi s kratkimi rokavi, majčka, prehodna jaknica. Če zaspi jo pokrijem. Meni se to zdi dovlj. Vidim pa,d a eni imajo svoje otročke še v zimskih pajacih. Sem par avno med vikendom zložila iz omare cel kontingent stvari, ki jih je Živa prerasla, plus vse stvari od Črtomira, ker sem ugotovila, da malčica tako ali tako za bratom ne bo oblekla nobene cunje . Jo vsi tako pridno zalagajo z oblačili, včasih pa imam tudi jaz kakšen nakupovalni izpad. Hokejistka! Če boš potrebovala bodije ali pidžamice za Julijo, mi javi, ker bom pred prvomajskimi šla v nabavo. Ali pa če seveda želi kaera druga. So pa izjemno ugodni. Prav tako pidamice - narejene so pa na isto foro ko MC.
|