želva
|
15.7. lepo, da si doma in bolje Mi smo se 2 dni samo potepali, pa ni bilo časa za računalnik. Mucka25, res imaš srečo, da takole spite.Mi zadnje čase bolj slabo, ne vem kaj čmrlu dogaja.Gre lepo ob 20 spat, je ob 4(jaz rabim eno uro da nazaj zaspim) in potem začne ob 6.00 stokat, se premetavat, duda ji ven pada in to do ene 7 sam brunda pol pa vstane.Tako, da vstajam že ob 6.00, sej ni tok hudo, samo navajena sem bila prej drugače in me čez dan včasih zgrabi strašna utrujenost. Danes je bila pa noč sploh fantastična, jedla je že ob 1.30, pol ob 4.30 in do 7 sem ji ene 10 mogla dudo nazaj dat, pa sam brundala je.Jaz pa ne morem spat zraven, če se kar naprej nekaj oglaša. Jaz našo oblačim v 2 dolge rokave, pa čez brezrokavni, na glavo rutko, spodaj hlače in dokolenke(upam, da je dovolj brez žab), ji pa ni nikoli vroče, prej ima mrzle rokice.Sabo, imam vedno še jopco in dekico, za vsak slučaj. Mene je moj že zapustil, je že šibal v službo in ga do večera ne bo.zdejle sem mal pospravljala, ko se Manca zbudi, bova šle avto pucat.Kasneje k mojim na kosilo, potem pa jo s kužo nekam mahnemo. Lep sončen dan
|