Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pika drugega ne morem reči kot za tvoj optimizem. Res sem vesela, da si tako močna oseba in verjamem, da boš taka tudi ostala. In kot sama praviš veliko pomeni to, da sedaj veš, da je tudi pri tebi možnost naravne zanositve. Sedaj pa ni vrag, da ne bi bil končno tudi čas, ko boš tudi ti postala mama.
Leto 2008 bo vsekakor tvoje!
Pika74! Kar solze so mi polzele po licu, ko sem prebrala tvojo zgodbo in vse kar si do sedaj doživela. Jest sem imela tud prvič, ko sem zanosila, prazno vrečko, ki je tud nekaj dni rastla, a na žalost prazna. Jest sem imela 3 splave in operacijo maternice vendar imam na srečo zdej doma 3 otroke. Moja zgodba se ne more primerjati s tvojo, ker si dala že toliko stvari skozi, da bi dobila otroka. Držim pesti, da bi ti le uspelo .
Pika,tvoj pogum in volja sta tako močna,da prerosto vem,da te bosta nekega dne pripeljala do željenega cilja.Naj se sreča čim prej obrne tudi k tebi!Res si prava borka! Objem zate
ja,pika,žal se ne motiš,imela sem UPN in tudi nekaj ss.....zdaj pa končno imamo naš zakladek in iz srca ti želim,da tak zakladek doleti tudi tebe,za srečo ti pošiljam
Šele zdaj sem prebrala kaj je bilo. In veš kaj pika, ena taka fejst pa pogumna punca si, da sploh ne dvomim, da vama ne bi enkrat ratalo. Močno, močno držim pesti za vaju!
Ne veš kako sem bila šokirana ko sem prebrala da nisi več srečka . Zelo mi je žal! Te pa ful občudujem, da lahko preneseš kaj takega in da si tako zelo močna! Želim ti, da bi bila kmalu ali pa (na žalost ) vsaj nekoč spet srečka in da bi se vse srečno končalo. Vedi, da smo vedno tukaj zate!
Včasih razmišljam o sebi... o naju... o tem, kako čakava na ... in si mislim... če bi zanosila takoj... bi bilo vse drugače... in potem ugotavljam in filozofiram naprej, da sem zaradi te izkušnje (čakanja)... popolnoma drugačna... na stvari gledam drugače... sem drug človek.