|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noče na prsih
6.1.2008 20:12:20   
mišk
Se strinjam s soncipunci. K težavam pri dojenju veliko pripomorejo tudi letošnje gužve v porodnišnicah, ker si sestre ne morejo vzeti dovolj časa za pomoč, zato je flaška najhitrejša in elegantna rešitev.user posted image

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noče na prsih
6.1.2008 23:25:55   
Seven*
Se strinjam s Soncipunci. Po drugi strani pa vedno in povsod zagovarjam samo znanje LLL in IBCLC-diplomiranih svetovalk za dojenje. V SLO jih je kar nekaj, samo poiskat jih je treba.


Sama nisem spala skoraj leto dni, ker so se moji otroci dojili na 1-3 ure. Materino mleko je zelo hitro prebavljivo in zato je tudi otrok hitro lačen.

Pa mamice dosti premalo zaupajo v sebe in svoj instinkt. O patronažnih pa ne bi izgubljala besed. NIMAJO POJMA. user posted image user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: noče na prsih
7.1.2008 14:51:08   
tasekk
V času ko sem bila v porodnišnici, ne bi mogla govoriti o gužvi. Res je porodnic več, vendar mislim, da vsaj v bolnici Izola še ni krize. Marsikaj bi se lahko še zapisalo v zvezi z bolnico in njenim osebjem, vendar se mi ne zdi primerno. Kljub mojemu nezadovoljstvu glede bolnice, pa moram pohvaliti dr. Ravnikarja, ki je prisostvoval porodu. Poudarila pa bom, da bi si še vedno lahko kljub večjemu številu rojstev vzeli več časa za mamice, ki se z rojstvom in dojenjem srečujejo prvič. In ko poudarjam,  da kako mi je bilo s strani patronažne zabičano, da naj dojim na tri ure in to cca 15 min, naj dodam še, da je ob naslednjem obisku, ko sem ji povedala, da otroček ni zdržal tri ure, bila sila začudena, da kako to, in tudi kadarkoli sem ji poročala, kako se dojimo, kako pogosto, koliko dodajamo, rekla, da kakšen čuden urnik imamo. Nikoli prav nikoli pa ni rekla, pristavljajte bolj pogosto, ... ma tu bom končala. Tako ali tako, da bi se vse povedalo in zapisalo, je predolgo. Verjemite mi, da vem zakaj sem razočarana nad bolnico, patronažno sestro. Najbolj mi je v tej življenjski situaciji pomagal internet in ta forum ter forum svetovalk za dojenje. Šele tu sem zvedela za ponudbo povpraševanje.... in še marsikaj bi lahko zapisala. Mislim,da ko se z nečim srečuješ na  novo, ko še niti ne veš kaj bi vprašal, je naloga osebja, ki je s tem namenom prišlo k tebi na dom , te poučiti in pomagati. Moja krivda je pa ta, da se nisem pred porodom pozanimala kaj in kako. Na žalost pa so bili zadnji meseci tako naporni, da mi to ni uspelo. Soncipunci, ne misli, da sem tvoje pisanje vzela kot kritiko, razumi, da imam v sebi koš jeze na zdravstveni sistem in žalosti zaradi nastale situacije.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: noče na prsih
9.1.2008 0:36:44   
ALJA75
Midve se dojiva samo še zjutraj. Koliko sploh nateče je vprašanje, ker če mleko iztisnem zvečer dobim le kakših 40-50 ml. Ali to pomeni, da bo mleko vsak čas usahnilo? Ojoj, kak črn madež bo to nesrečno dojenje pustilo na meniuser posted image .

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: noče na prsih
9.1.2008 7:03:38   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

Midve se dojiva samo še zjutraj. Koliko sploh nateče je vprašanje, ker če mleko iztisnem zvečer dobim le kakših 40-50 ml. Ali to pomeni, da bo mleko vsak čas usahnilo? Ojoj, kak črn madež bo to nesrečno dojenje pustilo na meniuser posted image .


Alja, toliko kot načrpaš ni merilo za količino mleka. Dojenček spije veliko veliko več. Ene mamice polno dojijo in ne načrpajo niti kapljice. Čimveč jo pristavljaj, tudi če vleče v prazno. S sesanjem na prsih se dela vedno več mleka. Res ti ni treba prenehat, potrudi se...

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: noče na prsih
18.1.2008 18:57:05   
soncipunci
preberi si na spodnjem linku, kar sem napisala že "mali pikici". upam, da ti bo v pomoč...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2251844&mpage=1&key=&#2266536

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: noče na prsih
23.1.2008 1:32:24   
ALJA75
Hvala Seven RR in hvala soncipunci za podporo.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?