Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sem ga kupila ko sem bila v 14.tednu, moras bit pa kr pozorna kaj poslusas pa najdt utrip, vedno vecji ko je plod, vedno lazje najdes njegov utrip (med vso tisto vodo). Mam ga se vedno na voljo, in vsem tistim ki so ga hotele kupiti se opravicujem ampak mi tole neki ne dela in vam prek zs-ja nemorm odg.,tako da ce je katera zaintereserana naj mi na zs poslje mail! Je pa 20eur+postnina. Lp
Utrip sem začutila v 14t 1d, to pa zato ker sm ga tax tudi dobila.. :) sm pa utrip hitro našla.. edino malo je biu na začetku problem, ker sem ga iskala previsoko. Mene je zadnje dni zelo bolel trebuh in sem bla kar zaskrbljena, da no kej narobe.. zdej pa ko sm slišala utrip pa sploh ne opazim več bolečin v trebuhu
Jaz sem v 11 tednu in se mucim s to napravico... Slisim utrip na levi in na desni.... Pa je toverjetno kaksna moja zila.... Kr hiter utrip... A je katera tako zgodaj nasla srcek? Me ze posteno skrbi...
ojla! mogoče je še malo prezgodaj. jaz sem srček našla v 12.tednu. levo in desno najverjetneje najdeš svoj utrip, ki pa se ga da razločiti od otrokovega. otrokov je hitrejši. sliši se nekako takole: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancyphotos/l/blheartbeat.htm
kot čuha puha vlakec ko sem ga jaz iskala prvič, se rabila kar veliko časa, vendar se je splačalo. išči pa zelo nizko, čisto nad sramno kostjo. sporoči, če najdeš
Naslaaaa :)) to je najlepsi cuha puha vlakec :))) hvala pikicapokica007
Sicer sem ga vstrajno iskala na desni.. Ni cudno, da ga nisem nasla.... Vceraj sem pogledala na levi "za vsak slucaj" in tam je bil :))) takoj sem ga nasla :)
zivjo nosecke, ce slucajno katera razmislja o nakupu... prodam angelsounds. cena 20€ + poštnina (oz. osebno v litiji ali ljubljani). lepo nosecnost vam zelim ;)
zivjo nosecke, ce slucajno katera razmislja o nakupu... prodam angelsounds. cena 20€ + poštnina (oz. osebno v litiji ali ljubljani). lepo nosecnost vam zelim ;)