coko
|
En lep sončen pozdravček! Tudi jaz sem imela oz. smo imeli vsi 3-je, morfologijo. Sem pa pozno prišla domov,tako da se vam šele danes oglašam. Vse je OK, naj bi bil velik okrog 15cm (tako piše na slikci), ker je bilo preveč meritev (glava, trebušček...) in je šlo vse iz glave. Se mi zdi da je kar majčken (20 6/7 teden). Nič hudega, naj bo le zdrav, pa še lažje bo šel ven . Sicer pa lahko do poroda še zraste. Spol ostaja še skrivnost za vse. drugače pa se je mal božal po glavi, pa noge v luft metal (verjetno to vsi delajo). Sem pa vidla oči, pa nos, usta, hrbtenico, ostalo kar mi je pa pokazal, pa sploh nisem razločila (trebuh,..). Ok, noge in roke vem kakšne so. Mi pa je moj G priporočil še samoplačniško morfologijo,pa zdej ne vem,sicer sem se naročila, ampak razmišljam, da se bi odjavila. Kaj mislite? Ste ve šle tudi na dvojni pregled? Kaj pa za 3D UZ? Ste se same prijavile, ali jo to v sklopu naslednjega pregleda? Vam je svetoval-a vaš-a G? Naslednji pregled: 10.6. Danes sem se šla prijavit za v materinsko šolo (LJ porodnišnica). Z greva v juniju, ob 18.15 (ce se ne motim). Glede spola pa mene tudi sprašujejo, če vem kaj bo. Pa ker nočeva vedeti, nam kar dajo za prav. Razen eni osebi je bilo čudno zakaj ne. Pač smo si med seboj različni. Je pa smotano, če moreš razlagat zakaj nočeš vedet. Pač nočeš in pika! Tivoli: se vidimo ob 14.30!
|