lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* Živjo so , dons ste pa bolj naspidirane kot včeraj. Tudi jaz ne bom kupila tega angelsounda, ker bi tudi jaz potem samo živčkala in težila folku okrog. Jaz sem pa danes štartala v 14. teden in me je včeraj do konca prebava zj..... tako da sem zvečer spila 1 l donata in čakala, da bo kaj, pol sem pa šla spat. Zjutraj je bil efekt minimalen, zdej se pa tud nič ne dogaja, tako da bo treba si zmislit plan B. A ima še katera kakšno idejo, poleg donata, kivija,...? Trebuh sem pa imela včeraj tako napet ko da bi bila v petem mesecu. Groza. A ste vse poročene oz. ste v fazi poročanja? Jaz sem kukuruz in tudi nimam kakšne posebne želje po poroki - zaenkrat. Jaz sem tud imela težave s prebavo, vendar sem si jo zdej uredila. Pijem donat, pomaga tudi gibanje, pa vem, da moram vsak dan it na velko potrebo, če ne grem sem potem drug dan zaprta. Drugač pa mi je kolegica svetovala suhe slive, ki jih namočiš v vodo. potem tisto vodo spiješ, pa seveda tud slive poješ. Baje naj bi že voda pomagala. Al pa kakšna slivova activia. Jaz tu pa tam pojem navadno activio.