Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. dons pr dr. Strahovi je blo res najbol, ta ženska je ful faca, ful prjazna in oh in sploh. naša
k smo jo gledal. Pikica je velka 56,6mm, NS je 1,6mm, tveganje pa 1:11830. glede spola si pa še nismo na jasnem, mi kr
prlepte, čeprav moj dragi trdi, da vidi jajčka 
. Sicer vsi pravijo, da je to pač v paketu, ampak jutri bom res poklicala zdravnico. Mogoče pa se da s čim pomagat. Ti poročam.
, zdaj pa še toliko bolj. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da kislino povzroča sveže sadje (predvsem pomaranče, limone...), zelo sladka hrana (čokolada...), močno začinjena hrana, kisle stvari (solate s kisom, kisle kumarice...) ipd.
smo veseli vsake nove
.
. Upam da bo kmalu nehal padati, samo nič ne kaže nato da bo. Še dobro da sem doma in mi ni treba avta očistit. Tudi jaz upam da bo kmalu sonček posijal, čeprav je bila včerajšnja vremenska napoved bolj slaba (dež).